Θα τύχουν φορές που δε θα βγάζουμε στον άλλον την αίσθηση ότι θέλει τη δέσμευση μαζί μας ή κάτι πιο σταθερό και αυτό είναι εντελώς οκ και αποδεκτό.

 

Σταμάτα να προσπαθείς να τον αλλάξεις

Δε θα καταφέρεις ποτέ να αλλάξεις τα «θέλω» του απέναντί σου. Μη βγαίνεται αφού έχεις δεθεί μαζί του γιατί δεν πρόκειται να καταφέρεις κάτι πέραν του να στεναχωριέσαι περισσότερο και τελικά να βρίσκεις αφορμές να τον κατηγορείς.

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και εσύ τα κάνεις αρκετά πιο δύσκολα. Αν νιώθεις ότι δένεσαι μαζί του συναισθηματικά λόγω του ότι κάνετε σεξ, τότε σταμάτα να κάνετε σεξ. Πόσο πιο λογικό και πιο απλό;

Ό,τι και να κάνεις δε θα αλλάξεις αυτά που ο άλλος επιθυμεί. Μη μας πεις ότι δε σου έχει τύχει και εσένα έστω μια φορά να μη στο βγάζει για σχέση ο άλλος αλλά το πολύ μέχρι σεξ. Είναι ανθρώπινο και λόγικό.

Έτσι νιώθει

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να σε βλέπει μόνο για σεξ και είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να μη σου βγαίνει εσένα μόνο το σεξ. Από εκεί και πέρα όμως μην προσπαθείς να πετύχεις κάτι άλλο.

Το να κάθεσαι και να λες τα χειρότερα για αυτόν στις κολλητές σου επειδή ο τύπος δε σε θέλει για σχέση επειδή έτσι γουστάρει, είναι το λιγότερο απαράδεκτο. Δε μιλάμε για την περίπτωση που κάποιος σου μιλάει για έρωτες και πόσο σε αγαπάει και τέτοια. Είναι ξεκάθαρο.

Σου λέει να βρίσκεστε για σεξ και αυτό είναι μόνο. Το ότι εσύ θέλεις να τον κάνεις να αλλάξει πάνω σε αυτό το θέμα, εκτός από χειριστικό εκ μέρους σου, είναι τουλάχιστον λυπηρό για εσένα την ίδια.