Αν νομίζει ο τύπος ότι με το να αδιαφορεί ή να παριστάνει ότι δεν πολυ-γουστάρει ενώ ξέρεις ότι γουστάρει (όχι φυσικά όταν σου έχει πει ένα ξεκάθαρο όχι ή έχει δείξει ότι δε θέλει), τότε μην ασχολείσαι.

Αδιαφορία

Ξέρεις τον εαυτό σου καλύτερα από τον καθένα. Αν αυτός ο τύπος έχει τόση αλαζονεία που θεωρεί ότι θα σε κάνει να αποκτήσεις κόλλημα με την «πάρτη του» επειδή σε θεωρεί δεδομένη και σε γράφει, τότε κάνε τον να καταλάβει ότι κάνει λάθος.

 

Είσαι μια κυρία κούκλα μου!

Αν είναι δυνατόν να δώσεις βάση στον κάθε «τελευταίο» που νομίζει ότι είναι «πρώτος» επειδή για χάρη της παρέας του και να το παίξει «σκληρός» και «μάγκας», αδιαφορεί για εσένα ενώ παράλληλα σου στέλνει χειριστικά μηνύματα για να δει αν είσαι με κάποιον και να σε κάνει να τον θέλεις.\

 

Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές!

Αν είναι να ασχολείσαι με κάποιον που έχει καβαλήσει το Έβερεστ στο μυαλό του αλλά στην πράξη δεν «κανελώνει τον λουκουμά» τότε άστον και πολύ ασχολήθηκες. Εσύ κούκλα μου θες έναν άντρα να σου δείχνει ότι σε θέλει αντίστοιχα. Όχι να παίζετε την κολοκυθιά τι, ποιος και γιατί…

 

Σεβάσου τον εαυτό σου

Πάνω από όλα ως κυρία και ανεξάρτητη χειραφετημένη γυναίκα που είσαι αλλά το ξεχνάς που και που, καλό θα είναι να τον αφήσεις με τις επιλογές του και να είσαι κυριολεκτική μαζί του.

Τι έγινε ρε φίλε δε με θες; Ε δε σε θέλω, άντε γεια! Αν αυτό του κακοφανεί, πρόβλημά του, να είναι πιο ξεκάθαρος άλλη φορά. Να μη μπαίνει στη διαδικασία να γίνεται χειριστικός και να το παίζει σκωτσέζικο ντουζ.

Φιλάκια πες του και χαιρετίσματα στους κολλητούς του που μόνο αυτούς έχει για να του «χτενίζουν» τον εγωισμό. (Να πας να πάρεις και ένα ωραίο άρωμα, να ψεκαστείς και να κάνεις πιο θεαματική έξοδο, εκεί να δεις αντίδραση).