Για να κάνεις σεξ δεν είναι κάτι που θα γίνει αυτόματα. Είναι κάτι που θα προκύψει μέσα από δικές σου αναθεωρήσεις και αλλαγές και κατά πόσο θα το επιτρέψεις η ίδια στον εαυτό σου.

Άσε την TV στην άκρη

Αντί να σε παίρνει ο ύπνος κάθε βράδυ βλέποντας την ίδια σειρά, άλλαξε την οπτική σου απόλαυση. Δες πορνό με τον σύντροφό σου (ή ερωτικές σειρές και ταινίες στο Νetflix, αν επιμένεις) πράγμα που θα σας κάνει να καταλάβετε πολλά ο ένας για τον άλλο, ως προς τις σεξουαλικές επιθυμίες, χωρίς να χρειάζεται η αμήχανη εξήγηση. Μπορεί να σου δώσει ιδέες για νέα πράγματα.

Σκέψου τις στάσεις που προτιμάς

Εκτός από το να έχεις λίστα για το σεξ (κάτι που το προτείνουμε ανεπιφύλακτα), μίλα στον σύντροφό σου για τις στάσεις που θες να δοκιμάσεις και πρόσθεσέ τες σταδιακά στη σεξουαλική σας ρουτίνα.

Κάνε μια μικρή διαδικτυακή έρευνα για ιδέες (στην κατηγορία σεξ του Marie Claire μπορείς να βρεις αρκετές), δες ταινίες πορνό (όπως αναφέραμε και στο 10) και μίλα για αυτά -δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να προκύψει όταν δύο μυαλά ενωθούν σε ένα θέμα.

Δοκίμασε One night stand

Το σεξ δεν σημαίνει δύο άνθρωποι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι με κεριά και ροδοπέταλα γύρω τους. Το σεξ μπορεί να είναι πού συναρπαστικό αν είναι αυθόρμητο ή ξαφνικό και δεν διαρκεί μια ολόκληρη νύχτα.

Δοκίμασε να κάνεις σεξ το πρωί αντί για το βράδυ ή αμέσως μετά τη δουλειά. Δεν χρειάζεται να διαρκεί ώρες για να είναι και για τους δύο ευχάριστο.