Η Αφροδίτη στον Κριό δεν κάνει τα κέφια κανενός, δεν ξεβολεύεται, ακούει μόνο την καρδιά της κι εκτοξεύεται στα ουράνια, με τόση δύναμη και σπιρτάδα, που ούτε κι η ίδια την ελέγχει!

Μα δεν είναι ο έλεγχος των δικών της συναισθημάτων που τη μέλλει, αλλά ο έλεγχος εκείνου που ποθεί. Τι κι αν το ποθεί για λίγο, όσο να κάνει το κέφι της και να χορτάσει τις αισθήσεις της; Μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα: δεν είναι οι δεσμεύσεις το φόρτε της, όχι γιατί δεν γνωρίζει πώς να αγαπά, αλλά γιατί ξέρει πως θα βαρεθεί εύκολα και μάλλον γρήγορα. Αυτό που την κεντρίζει σήμερα, την αφήνει παγερά αδιάφορη αύριο κι ο κύκλος μπορεί να κάνει και πάλι την αρχή.

Βαρετή δε θα την πεις ποτέ. Ξέρει πώς να κάνει αισθητή την παρουσία της, πώς να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ζωηρή, χαρούμενη, γεμάτη ενέργεια, με συμπεριφορά παιδιού μερικές φορές, θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει αυτόν/η που θέλει.

Ξεροκέφαλη και απείθαρχη, μαχήτρια μέχρι το κόκαλο, έχει τη γοητεία του ανθρώπου που δεν φοβάται να ρισκάρει, να δοκιμάσει, να χάσει και να προσπαθήσει πάλι από την αρχή, σαν να μην έμαθε τίποτα από τα προηγούμενα παραπατήματά της. Άλλωστε, δεν την ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος, αλλά πόσο χαρούμενη κι ευτυχισμένη μπορεί να γίνει η ίδια!

Δεν έχει άδικο, όσο παράτολμη κι αν μας φαντάζει…