Δες τελικά αν κάτι από τα παρακάτω ταιριάζει με την εμφάνισή σου βάσει του ωροσκόπου σου. Η σύνδεσή του με την εμφάνισή σου είναι αρκετά ισχυρή.

Ηλιος

Οι άνθρωποι του Ήλιου, δηλαδή όσοι έχουν ωροσκόπο Λέοντα, είναι με πλατύ μέτωπο, διαπεραστικό βλέμμα και πυκνό μαλλί.

 

Σελήνη

Οι άνθρωποι της Σελήνης, δηλαδή οι γεννημένοι με ωροσκόπο Καρκίνο, έχουν στρογγυλεμένα πρόσωπα με γλυκά χαρακτηριστικά, έντονα και φωτεινά μάτια.

 

Ερμής

Οι άνθρωποι του Ερμή είναι όσοι έχουν ωροσκόπο στα ζώδια των Διδύμων και της Παρθένου είναι συνήθως ψηλοί, με ίσια μύτη, στενό πρόσωπο .

 

Αφροδίτη

Οι άνθρωποι της Αφροδίτης έχουν ωροσκόπο Ταύρο ή Ζυγό έχουν αστραφτερά μάτια και απαλά χαρακτηριστικά.

 

Άρης

Οι άνθρωποι του Άρη είναι εκείνοι που έχουν ωροσκόπο Κριό ή Σκορπιό έχουν δυνατή, μυώδη κορμοστασιά και διεισδυτικό βλέμμα. Π

 

Δίας

Οι άνθρωποι του Δία έχουν ωροσκόπο Τοξότη. Αν ο Δίας τους είναι ισχυρός, έχουν σωματική ρώμη και χαρακτήρα δυναμικό, επιβλητικό, εγκάρδιο και με ροπή προς τα πνευματικά θέματα.

 

Κρόνος

Οι άνθρωποι του Κρόνου, με Αιγόκερω ωροσκόπο, συνδέονται με τον πλανήτη των περιορισμών και των εμποδίωω και δίνει τη δύναμη να ξεπερνιούνται οι δυσκολίες.

 

Ουρανός

Οι άνθρωποι του Ουρανού, όσοι έχουν ωροσκόπο Υδροχόο, είναι διαισθητικοί και συμπονετικοί με αποτέλεσμα να είναι άμεσα συμπαθείς.

 

Ποσειδώνας

Οι άνθρωποι του Ποσειδώνα, γεννημένοι με ωροσκόπο Ιχθύ, είναι προικισμένοι ένστικτο και ενσυναίσθηση.