Όταν έχεις νεύρα είναι σύνηθες να μη θέλεις να μιλήσεις. Άλλο το να μη θέλεις να μιλήσεις όμως και άλλο το να απεχθάνεσαι να σου μιλάνε την ώρα που εσύ είσαι έτοιμος να πάθεις νευρικό κλονισμό.

Καρκίνος

Ε δε θέλεις! Απλά δε θέλεις. Δεν το έκανες. Το να του μιλάς την ώρα που έχει νεύρα είναι σα να τον κατηγορείς ή σα να του τη λες. Επειδή νευριάζει και σε εντελώς άσχετες φάσεις (ναι είναι λίγο τρελός), αν του μιλήσεις, είτε ευγενικά, είτε λογικά, είτε γλυκά, δεν πρόκειται να σε ακούσει.

Θέλει να περάσει το δικό του και αυτό σημαίνει εν ολίγος να μην τον πρήζεις και άσε τον να ακουστεί η αποψάρα του. Την ώρα που έχει νεύρα γίνεται ο χειρότερος ναρκισσιστής. Αν θες να σε ακούσει απλά άσε τον να ολοκληρώσει αυτό που έχει να πει.

 

Λέων

Απλά δεν πρόκειται να σε ακούσει. Θα σε απαξιώσει με τουπέ σιγουριάς και ότι και καλά δε σε ακούει καν. Θα ολοκληρώσει τη δική του επιχειρηματολογία καθώς επίσης δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να ολοκληρώσεις τις δικές σου απόψεις.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όσο και να του μιλάς, είναι σα να μιλάς σε ένα τίποτα. Δε θα ακούει, δε θα απαντάει, δε θα δίνει καθόλου σημασία. Απλά μην του μιλάς και αδιαφόρησε. Τότε θα ασχοληθεί σίγουρα μαζί σου και θα προσπαθήσει να κερδίσει την προσοχή σου.

 

Παρθένος

Ίσως από τα χειρότερα ζώδια στο θέμα αυτό. Όταν του μιλάς ενώ έχει νεύρα, έχει την τάση να κλείνει αυτιά και το χειρότερο να κλείνει την αντίληψή του και να κάνει ότι δεν υφίστασαι καν. Για αυτόν απλά υπάρχεις κάπου στον χώρο ρουφώντας τον αέρα του.

Θα έχει υποτιμητική στάση και συμπεριφορά απέναντί σου. Αυτό θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα να μην είσαι στη φάση που θα μπορέσεις να συνεννοηθείς μαζί του. Είναι αμείλικτος και αμίλητος στα ναρκισσιστικά του στοιχεία εκείνη την ώρα.