Ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης είναι τα τρία ζώδια που ανήκουν σοτ σοτιχείο της φωτιάς. Το πιο χαρακτηριστικό αυτών των ζωδίων στην ερωτική ζωή είναι ότι διέπεται από πάθος και αρκετές εναλλαγές με αποτέλεσμα να γίνονται υπέροχοι εραστές.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Οι πλανήτες που κυβερνούν αυτά τα ζώδια καθώς επίσης και το στοιχείο στο οποίο ανήκουν, τους δίνει χαρακτηριστικά σχετικά με την επιτυχία, το πάθος και τη φιλοδοξία. Δεν είναι από τα ζώδια που θα εγκαταλείψουν εύκολα και θα επιμείνουν σε αυτά που θέλουν και πιστεύουν.

 

Σεξ

Από τη στιγμή λοιπόν που διέπονται από τέτοια σιγουριά για τον εαυτό τους, αυτό έχει κερδίσει «εγκεφαλικά» εκείνους που εντυπωσιάζονται από τον τρόπο που σκέφτονται. Αυτή η σιγουριά που βγάζουν, εμπνέει έντονη ασφάλεια και όχι ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο ελκυστικά απέναντι στους άλλους.

 

Εναλλαγές

Τους αρέσει να κάνουν εναλλαγές στο ερωτικό κρεβάτι και να αλλάζουν στάσεις συνεχώς. Η βαρεμάρα τους θα είναι η αιτία άλλωστε για να μη συνεχίσουν να βγαίνουν με ένα άτομο και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση αν βαρεθούν να μην το καταλάβεις.

 

Πάθος

Γενικότερα του πάθος τους είναι αυτό που θα σε κάνει να τους ποθείς ακόμη περισσότερο. Όταν φιλάνε το κάνουν με πάθος και όχι με ανέραστο τρόπο. Φιλάνε ή κάνουν σεξ ή και τα δύο, γιατί το νιώθουν 100% και αυτό σημαίνει ότι θα το δείξουν με τον καλύτερο και δυνατότερο τρόπο.

Το σεξ με αυτά τα ζώδια θεωρείται μια αξέχαστη εμπειρία καθώς διαφέρει αρκετά από ζώδια τα οποία είναι πιο πολύ του έρωτα και λιγότερο του σεξ. Έχουν πολλά φετίχ τα οποία δεν ντρέπονται να τα κρύψουν και να μη τα δείξουν από το ταίρι τους.

Θέλουν παρ’ όλα αυτά στο κρεβάτι να έχουν τα ηνία και το πάνω χέρι και εσύ να είσαι στην υποτακτική πλευρά των ρόλων. Είναι σίγουρα υπέροχοι εραστές.