Έχεις έναν σύντροφο ο οποίος πριν να είστε μαζί, όσο σε διεκδικούσε, σε σεβόταν συνέχεια με αποτέλεσμα να σε πείσει ότι είναι ο κατάλληλος για να είναι μαζί σου. Έλα όμως που τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Οι κολλητοί του

Έχει μια τάση να τους θεοποιεί και να τους εξιδανικεύει. Ό,τι πει ο εκάστοτε κολλητός του το ακούει και το τηρεί μάλιστα και κατά γράμμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν δε σε συμπαθεί ο κολλητός ή οι κολλητοί του, θα τον στρέψουν εναντίον σου και αυτός δε θα κάνει κάτι αλλά θα δεχθεί παθητικά την αχαρακτήριστη και πιθανόν (ως είθισται) σεξιστική αποψάρα τους.

 

Όταν βγαίνετε όλοι μαζί

Σε πιάνει ένα ιδιαίτερο άγχος γιατί ξέρεις τι θα επακολουθήσει. Τάχα και δήθεν σε «πειράζει» για πλάκα αλλά στην ουσία σε κάνει ρεζίλι μπροστά στους άλλους και οι άλλοι γελάνε μαζί σου ή έστω εκμεταλλεύονται το ότι εσύ δε νιώθεις καλά, για να νιώσουν οι ίδιοι πιο καλά.

Λέει αρνητικά πράγματα για εσένα

Κάθεται και μιλάει για εσένα πίσω από την πλάτη σου σε άτομα τα οποία εσένα σε κράζουν συνέχεια. Σα να γελάνε όλοι μαζί σου. Βασικά όχι «σαν» αυτό κάνουν όντως και το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει στάση.

Το να λέει πράγματα για εσένα ο σύντροφός σου, τα οποία είναι αρνητικά, είναι προδοσία αντίστοιχου βαθμού με την απιστία. Για κάποιες ίσως να είναι και χειρότερο.

 

Χώρισέ τον

Δε θέλει κάποια ιδιάζουσα ανάλυση. Ούτε να του «δώσεις χρόνο να αλλάξει». Δε θα αλλάξει. Δε θέλει να σε σεβαστεί, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ότι οι φίλοι του σου συμπεριφέρονται έμμεσα και εσένα με άσχημο τρόπο, άρα απλά χώρισε και προχώρα παρακάτω.

Υπάρχουν καλύτερης ποιότητας άτομα και άντρες οι οποίοι θα ασχοληθούν μαζί σου, χωρίς να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. Το να υπομένεις μια ψυχολογική κακοποίηση από τον σύντροφό σου, μόνο κακό κάνει σε εσένα.