Είναι ένα ζώδιο της παρέας. Δημιουργικό και του καλλιτεχνικού δρόμου. Του αρέσει πολύ να προξενεί αλλαγές σε καθημερινό επίπεδο, γιατί μέσα από αυτόν τον τρόπο μπορεί πιο εύκολα να καταλήξει εκεί που θέλει, στον προορισμό του δηλαδή.

Ακούς συχνά για αυτόν ότι…

Ναι ναι, είναι συχνό το φαινόμενο να ακούς τα χειρότερα για αυτό το ζώδιο. Το θέμα είναι όμως ότι κάποια από αυτά που λέγονται, δυστυχώς ισχύουν και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμκα κάθε φορά που συστήνει τον εαυτό του κάποιος και τον ρωτάς τι ζώδιο είναι, αν είναι δίδυμος να απαντάει με ανασφάλεια.

 

Αλήθεια ή ψέμα;

Έχεις ακούσει ότι λένε ψέματα ή ότι κάτι σου κρύβουν. Η πραγματικότητα βρίσκεται κάπου στη μέση. Από την άποψη ότι για κανέναν λόγο δε θα σου πει ψέματα αλλά ούτε θα σου πει την «ψυχρή» και «κυνική» αλήθεια.

Επειδή βλέπει τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, το σίγουρο είναι ότι θα τον δεις να σου λέει άλλα την πρώτη φορά και άλλα τη δεύτερη. Δεν είναι ότι λέει αλήθεια η ψέματα. Είναι ότι πολύ απλά δε μπορεί να δει τα πράγματα από μία και μόνο οπτική.

 

Κέρατο!

Καλά αυτό ισχύει. Δεν είναι και από τα πιο πιστά και αφοσιωμένα ζώδια. Το ίδιο ισχύει και για τον Τοξότη ή τον Κριό. Αλλά όχι σε τέτοιον βαθμό. Ο Δίδυμος κατά βάση κερατώνει γιατί πλήττει μέσα στη σχέση. Αυτό είναι η μία πλευρά.

Η δεύτερη πλευρά είναι ότι νιώθει συναισθήματα με αποτέλεσμα να μη θέλει να σε χωρίσει. Αυτά τα συναισθήματα όμως δεν είναι τόσο δυνατά έτσι ώστε να είναι ικανά να είναι μονογαμικός στη σχέση σας.

 

Να τον εμπιστεύομαι ή όχι τελικά;

Είναι ανάλογα και τι αστρολογικό χάρτη έχει ο καθένας. Μπορεί να είναι Δίδυμος με Αφροδίτη στον Καρκίνο και να είναι εντελώς πιστός και αφοσιωμένος. Μπορεί να είναι Δίδυμος με Αφροδίτη στον Τοξότη και Άρη στους Διδύμους όπου εκεί θα σε κερατώσει από το πρώτο ραντεβού σας καθώς θα έχει κανονίσει να βγει με άλλη.

Γενικά μην τον εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα. Κράτα μια «πιθανότητα» να μην είναι όπως σου παρουσιάζει τον εαυτό του ότι είναι.