Το να είσαι σε σχέση με κάποιον, υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι μια ωραία κατάσταση στην οποία θα περνάς όμορφα και θα κάνετε αρκετά πράγματα και δραστηριότητες μαζί.

Κάτι κρύβει…

Για να μη θέλει να σε γνωρίσει στους κολλητούς του ή κάτι κρύβει σε εσένα, ή κάτι κρύβει σε εκείνους για εσένα. Το ότι είσαι με κάποιον πάντως, που αρνείται να σε γνωρίσει για αυτόν τον λόγο-πιθανότητα, δεν αξίζει καν να προσπαθήσεις για ένα τέτοιο άτομο, υπάρχουν πολλοί και καλύτεροι από αυτόν.

Δεν έχεις σχέση με κάποιον στο έτος 2020 για να σε κρύβει από τους φίλους του ή το αντίστροφο. Δε ζούμε πια στον Μεσαίωνα που οι σχέσεις μέχρι τον γάμο ήταν κάτι πολύ ιδιωτικό.

 

Θέλει να φαίνεται ελεύθερος

Ποτέ δεν ξέρει αν θα έρθει κάποια καινούργια γυναίκα στην παρέα. Μπορεί ο τύπος να θέλει να φαίνεται ελεύθερος και χαλαρός. Αυτή του η άνεση μπορεί στο μέλλον να του εξασφαλίσει το πιθανόν κέρατο που θα φας επειδή ακριβώς πλάσαρε τον εαυτό του ως ελεύθερο.

 

Δε σε βλέπει τόσο σοβαρά

Είναι σαφές ότι όταν κάποιος δε σε γνωρίζει στα πιο κοντινά του άτομα, δε σε βλέπει και τόσο σοβαρά και δε θέλει να δεσμευτεί «στα μάτια τους». Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε έχει μάλλον μόνο για σεξ, για καλοπέραση ή και για όταν βαριέται και κανένας από τους κολλητούς του δεν είναι διαθέσιμος για βόλτα.