Είναι προφανές ότι αν απλά κλειστείς σπίτι, δεν αυνανίζεσαι και περιμένες να σου έρθουν οργασμοί από το ταβάνι, τότε δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Για αυτό κάνε τα παρακάτω.

Πάρε ερωτικά βοηθήματα

Το να χρησιμοποιήσεις δονητή ή στραπόν είτε με τον σύντροφό σου είτε μόνη σου, θα σε κάνει να έρθεις σε περισσότερους και ποιοτικότερους οργασμούς.

Κάποιες φορές η χρήση ενός sex toy, για παράδειγμα ενός δονητή, θα σου ξυπνήσει συναισθήματα και θα σε κάνει να νιώθεις περισσότερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για να γνωρίσεις κάποιον νέο άνθρωπο (ή απλά θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις και μόνη σου λίγες έντονες στιγμές).

Αν είσαι σε σχέση, ένα sex toy μπορεί να ανάψει ξανά τη σπίθα. Είναι πιθανό να έχεις μια σεξουαλική ρουτίνα με τον σύντροφό σου αλλά προσθέτοντας κάτι νέο σε αυτήν μπορεί να σας οδηγήσει στο να κάνετε σεξ, από το μια φορά την εβδομάδα, κάθε βράδυ.

 

Γνώρισε κόσμο

Μπες σε Dating Apps  και γνώρισε κόσμο μέσα από αυτά από την άνεση του καναπέ σου. Μπορείς να διαλέξεις όποιον θέλεις καθώς υπάρχει πληθώρα επιλογών.
Δεν χρειάζεται να μιλάς με κάποιον για μήνες πριν κανονίσετε να βρεθείτε και δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποια διαγαλαξιακή επιβεβαίωση για το ότι πρέπει να συμβεί. Μερικές φορές οι πιο απρόσμενοι άνθρωποι είναι αυτοί που γίνονται οι καταλληλότεροι σύντροφοι. Να είσαι ανοιχτή στο να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

 

Μη νιώθεις άσχημα αν θες απλά one night stand

Το γεγονός ότι σου λέγανε ότι δεν κάνει να κάνεις σεξ από εδώ και από εκεί ή αν ο άλλος θες να σε πάρει στα σοβαρά δεν κάνει να προχωρήσεις κατευθείαν, είναι μια αντίληψη που για κάποιους δουλεύει και για κάποιους όχι.

Πέταξε αυτές τις στερεοτυπικές αντιλήψεις ότι πρέπει να κάνεις σεξ μετά το τρίτο ραντεβού και ότι αν συμβεί στο πρώτο θα είναι καταστροφικό. Αν νιώθεις έτοιμη τότε αγνόησε όλες αυτές τις σκέψεις που γυρνάνε στο κεφάλι σου, κάνε αυτό που θέλει το σώμα σου.