Τα ζώδια αυτά κλαίνει εύκολα γιατί προφανώς αυτός είναι ο τρόπος για να ξεσπάσουν τη στεναχώρια και τα νεύρα τους. Το θέμα είναι όμως ότι δε γίνονται εύκολα κατανοητά και τα παρεξηγούν.

Ιχθείς

Είναι από εκείνους που θα κλαίνει μάλλον πιο πολύ. Είτε θα έχει να κάνει με λόγο τύπου ερωτική απογοήτευση, είτε θα έχει να κάνει με κάποια φιλία που σταμάτησε, είτε θα είναι από τα νεύρα. Το θέμα είναι όμως ότι πρέπει να αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις με περισσότερη ενεργητικότητα και όχι παθητικότητα.

Κι άλλοι κλαίνε, αλλά τουλάχιστον αναζητούν λύσεις για να πετύχουν αυτά που θέλουν.

 

Καρκίνος

Θα κλάψει αν τον αδικήσουν. Απεχθάνεται την αδικία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη μπορεί να μπαίνει στη διαδικασία να εξηγεί τα αυτονόητα. Παρεμπιπτόντως, θα κλάψει και από στεναχώρια αλλά δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για εκείνον. Είναι ένας από τους τρόπους που έχει να μπορεί να εκφράζεται.

Άπαξ και αρχίσει ο Καρκίνος να κλαίει θα σταματήσει μόλις τα μάτια του αρχίσουν να τσούζουν από το κλάμα. Πολύ δράμα.

 

Ταύρος

Είναι σίγουρο ότι επειδή έχει αρκετές ευαισθησίες και ρομαντικά συναισθήματα, δύσκολα θα τον δεις να μην κλαίει όταν είναι στναχωρημένος με μια κατάσταση. Το θέμα φυσικά είναι ότι τίποτα δεν πρόκειται να εξηγηθεί ως προς το γιατί κλαίει.

Μπορεί να τον δεις να κλαίει σε εντελώς άσχετα και άκυρα χρονικά διαστήματα .