Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της περιπέτειας και αυτό σημαίνει ότι έχει ρομαντικά στοιχεία που του προσθέτει αυτή παρά τον ρεαλισμό και τον κυνισμό του. Για αυτό θα ήθελε να έχει και μια σχέση.

Πώς να σε λατρέψει…

Είναι απλό. Σου αρέσουν τα ταξίδια; Σου αρέσουν οι εναλλαγές και οι αλλαγές γενικά; Σου αρέσει να μην είσαι σε μια ρουτίνα μονίμως με αποτέλεσμα να εκτιμάς περισσότερο την καθημερινότητά σου; Τότε ναι θα σε λατρέψει.

 

Τι δε θέλει;

Αν είσαι ένα άτομο που βαριέται να κουνηθεί και θέλει να περνάει συνέχει τον χρόνο του σπίτι, μην περιμένεις ο Τοξότης να είναι για εσένα και εσύ για τον Τοξότη. Το σίγουρο είναι πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθεί κάτι το οποίο θα τον περιορίσει.

 

Θες την ελευθερία σου

Αν δε σου αρέσει να περιορίζεις τον εαυτό σου και φυσικά να μην περιορίζεις και τον σύντροφό σου σε συμβατικές καταστάσεις όπως το να κλείνεστε μονίμως σε ένα σπίτι, τότε θα σε αγαπήσει. Κυρίως θα νιώσεις την αγάπη του Τοξότη, αν τον ακολουθήσεις σε ταξίδια που θέλει να κάνει.

 

Πρότεινε εσύ…

Το να του προτείνεις εσύ να πάτε ταξίδι ή βόλτα ή εκδρομή κάπου, δεν είναι κάτι που θα τον κάνει να σε δει ως δεδομένη. Ίσα ίσα θα χαρεί πολύ που παίρνεις από μόνη σου την όποια πρωτοβουλία, με αποτέλεσμα να μπορείς να δείχνεις τα «θέλω» σου σε εκείνον και εκείνος αντίστοιχα σε εσένα.

Το θέμα είναι να κάνετε μαζί πράγματα καινούργια και να αντιλαμβάνεστε τη σχέση σας σα να είστε μια ομάδα που θα πετύχει σε κάθε τομέα.

Συμβουλές

Θα σε λατρέψει και θα σε αγαπήσει αν είσαι εκεί να τον βοηθήσεις στα δύσκολα, προσθέτοντας έναν τόνο αισιοδοξίας στην καθημερινότητά του. Επειδή είναι κατά βάση και ο ίδιος αισιόδοξος, θα τον ευχαριστούσε να είσαι και εσύ το ίδιο. Συνεπώς ξεκίνα!