Η Ιωάννα Παππά έγινε μανούλα για πρώτη φορά τον περασμένο Αύγουστο, στα 42 της χρόνια. Η μητρότητα άλλαξε τη ζωή της, αφού πλέον προτεραιότητα είναι ο μοναχογιός της.

 

View this post on Instagram

#babylove #2019 #hands #toes #love #life

A post shared by Ioanna_Pappa_official (@ioannapappa11) on

View this post on Instagram

#goodnight #beauty #love #child

A post shared by Ioanna_Pappa_official (@ioannapappa11) on

 

Η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Πάντος βιώνουν τον ρόλο του γονιού για πρώτη φορά και τα συναισθήματα είναι πρωτόγνωρα και για τους δυο.

 

 

H Ιωάννα Παππά σε συνέντευξή της είχε δηλώσει τα εξής για την απόφασή της να γίνει μητέρα μετά τα 40:

«Όπως και με όλα σχεδόν τα μεγάλα ζητήματα της ζωής, η δική μου στάση είναι πως καθετί συμβαίνει ή δεν συμβαίνει για κάποιον λόγο. Ως εκ τούτου, δεν μου αρέσει να εκβιάζω τις καταστάσεις. Ειδικά ως προς τη μητρότητα, σέβομαι το αίσθημα της ματαίωσης που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα αν δεν της προκύψει. Απλώς εγώ το έβλεπα πάντα ως το αποτέλεσμα μιας υγιούς σχέσης, μια συνειδητή επιλογή που προκύπτει όταν συντρέχουν και οι απαραίτητες προϋποθέσεις, που για τον κάθε άνθρωπο διαφέρουν. Αν δεν συνέβαινε λοιπόν σε μένα, θα το δεχόμουν και θα συνέχιζα αντλώντας χαρά και δύναμη από τα παιδιά που θα έβλεπα να γεννιούνται στο περιβάλλον μου. Το όποιο κενό μπορεί να προέκυπτε θα προτιμούσα και θα προσπαθούσα, αντί να με καθηλώσει, να αποτελέσει την αφορμή για ένα καινούριο ξεκίνημα».

 

 

Πλέον, απολαμβάνει τη μητρότητα και περνάει πολύ χρόνο με τον γιο της κάνοντας απλά καθημερινά πράγματα, όπως βόλτες στην ηλιόλουστη Αθήνα.

Έτσι λοιπόν μαμά και γιος επισκέφτηκαν τον Εθνικό Κήπο, έκαναν βόλτα κοντά στις λιμνούλες και είδαν τις πάπιες. Μάλιστα, η Ιωάννα Παππά δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βόλτα τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή της: