Η Νέα Σελήνη στις 23 Φεβρουαρίου, παροτρύνει σε δράση και την ανάληψη πρωτοβουλιών έχει το αστρικό της αποτύπωμα στις 10 μοίρες και 20΄του Υδροχόου και θα σε «πιάσει» αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 31/1.

Επιπλέον, νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αναμένονται αν είσαι Λέων γεννημένος/η κοντά στις 2/8, ενώ δυναμικές ανακατατάξεις σε οικογενειακά ή επαγγελματική θέματα αντίστοιχα προβλέπονται αν είσαι Σκορπιός της 2ης Νοεμβρίου ή Ταύρος της 30ης Απριλίου.

Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, θα κινηθεί ανάδρομα από την 19η μέχρι την 14η μοίρα του Υδροχόου και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 4/2 μέχρι τις 9/2.

 

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Λέων γεννημένος/η από τις 6/8 μέχρι τις 11/8, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Ταύρος κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 4/5 μέχρι τις 9/5 ή Σκορπιός γεννημένος/η από τις 5/11 έως τις 10/11.

Αντίθετα κάποιες εντελώς νέες πρωτοβουλίες σου μπορεί να μην «τραβήξουν» και σίγουρα θα χρειαστούν αναθεώρηση.

Η αστρική Αφροδίτη, που σου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου αλλά και οικονομικές ευκολίες, θα κινηθεί από την 20η μέχρι την 27η μοίρα των Ιχθύων και θα σε ευνοήσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 8/3 μέχρι τις 16/3 αλλά και αν είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 11/9 μέχρι τις 19/9.

 

Ανάλογη υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι Τοξότης γεννημένος/η από τις 11/12 μέχρι τις 19/12 ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γενέθλια από τις 10/6 μέχρι τις 18/6, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 8η μέχρι την 13η μοίρα του Τοξότη και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από τις 30/11, έως τις 5/12. Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 29/5 μέχρι τις 3/6, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η. Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η από τις 27/2 μέχρι τις 4/3 ή Παρθένος που έχεις τα γενέθλιά σου από τις 1/9 μέχρι τις 6/9, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα

Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό θα κινηθεί από την 14η μέχρι την 16η μοίρα του Αιγόκερω, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στην ζωή σου αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 5/1, έως τις 7/1. Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν στην ζωή σου αν είσαι Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά σου από 5/7 μέχρι 7/7. Αν πάλι είσαι Ζυγός ή Κριός γεννημένος/η αντίστοιχα από τις 5 μέχρι τις 7/10 ή από τις 2/4 μέχρι τις 4/4, είναι πιθανό να υπογράψεις μια σύμβαση ή να ρυθμίσεις κάποιο περιουσιακό ζήτημα.

Ο αστρικός Δίας κινείται στην 24η και την 25η μοίρα του Τοξότη και θα σου φέρει τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 15, 16 ή 17/12.

 

Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 13, 14 ή 15/6, τότε μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις σε περιμένουν κι αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η στις 13, 14 ή 15/3 αλλά και Παρθένος γεννημένος στις 15, 16 ή 17/9, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

Ο αστρικός Κρόνος, που μπορεί να φέρει εμπόδια αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι κρίθηκε ανεπαρκές για σένα, κινείται στην 3η και την 4η μοίρα του Αιγόκερω και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 26/12.

 

Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η κοντά στις 25/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Ζυγός γεννημένος/η κοντά στις 27/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Κριός γεννημένος/η κοντά στις 23/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

O  αστρικός Χείρωνας, που φέρνει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα βρίσκεται στην 10η μοίρα των Ιχθύων και σε «πιάνει» αν είσαι Ιχθύς της 1ης -2ης Μαρτίου, Παρθένος της 2ης -3ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 31ης Μαΐου -1ης Ιουνίου ή Τοξότης της 1ης – 2ης Δεκεμβρίου.

 

Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

Ο αστρικός Ουρανός κινείται στην 10η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 30ης Μαρτίου ή Ζυγός της 3ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 2ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 1ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

Ο αστρικός Ποσειδώνας, που σε κάνει να πιστεύεις στα θαύματα και ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις βαδίζει στην 24η μοίρα του Υδροχόου φέρνοντας διαψεύσεις στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις), στην περίπτωση που είσαι Λέων της 16ης Αυγούστου, Υδροχόος της 12ης Φεβρουαρίου, Ταύρος της 14ης Μαΐου ή Σκορπιός της 15ης Νοεμβρίου.

Τέλος, ο αστρικός Πλούτωνας, που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, περνά από την τελευταία μοίρα του Τοξότη στην 1η του Αιγόκερω και σε αφορά άμεσα αν έχεις γεννηθεί στις 22 ή 23/12 αλλά και στις 21 ή 22/6.

 

Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν έχεις τα γενέθλιά σου στις 23 Σεπτεμβρίου ή τις 20 Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.