Για να φτάσει ένας Καρκίνος στο σημείο να μη σου μιλάει καν, τότε πάει να πει ότι κάποιο λάθος έχεις κάνει απέναντί του. Κάποιο λάθος που μπορεί να κλόνισε την εμπιστοσύνη του απέναντί σου.

Εμπιστοσύνη

Είναι από τα ζώδια που εμπιστεύονται πάρα πολύ δύσκολα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη μπορεί να νιώσει σίγουρος για κάποιο άτομο και πόσο μάλλον αν έχει σχέση με αυτό. Στην ουσία για να εμπιστευτεί ένας Καρκίνος θέλει χρόνο και αφοσίωση.

 

Του είπες ψέματα

Αν του είπες ψέματα μην περιμένεις να καθήσει να σε ακούσει και να δεχθεί τις όποιες δικαιολογίες σου. Δεν πρόκειται. Δεν του αρέσουν καθόλου οι δικαιολογίες και αυτό πρακτικά σημαίνει και ότι έχεις συνταράξει την εμπιστοσύνη του και συνάμα έχεις συνταράξει και την αφοσίωσή του.

 

Πίστη

Για να είναι αφοσιωμένος και καθολικά σε εσένα, θα πρέπει να έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Αυτο πρακτικά σημαίνει ότι δε σου μιλάει επειδή μέσα από τα ψέματα θεωρεί ότι δε θα του είσαι πιστός και αφοσιωμένος.

 

Απιστία

Αυτό μας οδηγεί στο επόμενο βήμα που είναι αυτό της απιστίας. Μια από τις φοβίες του Καρκίνου, είναι η απιστία. Επειδή λοιπόν μπορεί να του είπες ψέματα για κάτι, ακόμη και για κάτι άσχετο, μπορεί να φτάσει σε σημείο να κάνει και άλλα σενάρια στο μυαλό του.

 

Δε σου μιλάει

Δε θέλει να σου μιλήσει γιατί μάλλον θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να χάνει τον χρόνο του μαζί σου. Αν θεωρεί ότι λες ψέματα γενικά, αυτό τον κάνει να εκτιμά τον χρόνο του πολύ περισσότερο και να μη θέλει να τον σπαταλήσει σε εσένα.

 

Υπομονή

Και επιμονή! Αν δεν του δείχνεις μονίμως ότι είσαι εκεί δεν πρόκειται να σε ακούσει ούτε να σου δώσει καν την ευκαιρία να του μιλήσεις. Και επειδή είναι αρκετά αυστηρός με το θέμα του προσωπικού του χρόνου, σεβάσου τον και άσε τον εκείνος να επικοινωνήσει.