Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (18/2) η κόρη του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη, Πωλίνα Γκιωνάκη.

Η Πωλίνα Γκιωνάκη μίλησε για τη σχέση με τον αείμνηστο πατέρα της, για το αντίκτυπο που είχε η διασημότητα του πατέρα της στη δική της ζωή, τη μεταξύ τους σχέση και αποκάλυψε χαρούμενες αλλά και στιγμές που θα ήθελε να ξεχάσει.

Η Πωλίνα Γκιωνάκη σε μια συγκινητική εξομολόγηση, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που ο πατέρας της βρισκόταν κατάκοιτος, ενώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και τα τελευταία λόγια που της είπε πριν φύγει από τη ζωή.

«Η τελευταία λέξη που είπε, την οποία πολλές φορές σκέφτομαι, μου είπε “μη με αφήσεις εσύ να πεθάνω”. Ο πατέρας μου υπέφερε τέσσερα χρόνια από ζάχαρο. Και το ζάχαρο δημιουργεί πολλά προβλήματα. Ο μπαμπάς έπαθε εγκεφαλικό και μετά ήταν τέσσερα χρόνια κατάκοιτος. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια μπήκαμε και βγήκαμε στο νοσοκομείο δεν ξέρω πόσες φορές» είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

«Καταφέραμε η αδελφή μου κι εγώ και το κρατήσαμε μακριά από όλα τα μέσα ενημέρωσης» συνέχισε η ίδια ενώ συνεχίζοντας είπε:

Tο θεωρώ πολύ σημαντικό και για εκείνη και για μένα γιατί παλέψαμε γι’ αυτό. Δεν θα ήθελα ποτέ να έβλεπε ο κόσμος τον πατέρα μου λίγο πριν φύγει. Θέλαμε να τον θυμούνται όπως τον ήξερε ο κόσμος. Ο πατέρας μου έδωσε γέλιο στον κόσμο και δίνει ακόμα.

Όταν “έφυγε” ο μπαμπάς ήταν αδύνατο να τον δω στην τηλεόραση. Ήταν το πιο σκληρό πράγμα οι συγγενείς, οι άνθρωποι που μένουν πίσω να βλέπουν τον άνθρωπό τους ολοζώντανο, είναι τρομερό αυτό.

Γι’ αυτό και όταν έγραψα ένα βιβλίο για τον μπαμπά, έγραφα μέσα “μισώ το γυαλί, μισώ το πανί”.

Ήταν αδύνατο να τον δω. Έβλεπα τα χέρια του, το δαχτυλίδι του, έκλαιγα πάρα πολύ. Τώρα τον βλέπω, τον βλέπω και του απαντάω, του μιλάω, του λέω “ήσουν μεγάλος ηθοποιός”. Του μιλάω, κάνουμε διάλογο», υπογράμμισε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο όλα όσα δήλωσε η Πωλίνα Γκιωνάκη :

 

Ο εφιάλτης της σωματικής κακοποίηση που βίωσε

Η Πωλίνα Γκιωνάκη σε άλλο σημείο της συνέντευξής της μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και για τη σωματική κακοποίηση που βίωσε και πως κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του βίαιου άνδρα της.

Η Πωλίνα Γκιωνάκη δεν δίστασε να μιλήσει και για τις άσχημες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια ενός από τους τρεις γάμους που έχει κάνει, όταν και είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον τότε σύζυγο της. Όπως αποκάλυψε, έχει γράψει και ένα έργο στο οποίο έχει αποτυπώσει τα άσχημα αυτά βιώματα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετώπισε.

«Η κακοποίηση ξεκινάει συνήθως λεκτικά και μετά ψυχολογικά. Όταν έγινε η σωματική κακοποίηση σηκώθηκα και έφυγα», λέει η Πωλίνα Γκιωνάκη και εξομολογείται τον εφιάλτη που έζησε.