Κάθε ένα από αυτά τα τρία ζώδια, έχουν ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να τα εμπιστευτείς και να βασίζεσαι πάνω τους. Παρ’ όλα αυτά δώσε ιδιαίτερη βάση στα εξής ακόμη ζητήματα.

Καρκίνος

Θα σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι η λατρεία του και ο λόγος που εκείνος είναι χαρούμενος και περνάει υπέροχα στην καθημερινότητά του. Να είσαι σίγουρη ότι θα σε διεκδικεί συνέχεια.

Ο Καρκίνος, αγαπά να αγαπιέται και όταν ερωτεύεται. Δεν είναι απλά πιστός, αλλά δίνει όλη του την προσοχή στον σύντροφό του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργεί ασφάλεια. Το ευαίσθητο σημείο του καρκίνου είναι η εμπιστοσύνη, πράγμα που σημαίνει ότι αν τη χάσει δεν την αποκτά ξανά εύκολα ίσως και ποτέ.

Ταύρος

Για τον Ταύρο η δημιουργία οικογένειας και ενός σπιτιού που έχει πολλή αγάπη είναι κάτι που αποτελεί προτεραιότητά του. Το σίγουρο είναι ότι έχει πολλά θετικά στοιχεία και αρετές.

Ζώδιο της γης, που θέλει τη σταθερότητα στη ζωή του και δεν του αρέσουν οι προσωρινές απολαύσεις. Είναι πιστός, αφοσιωμένος και ονειροπόλος. Δεν εγκαταλείπει ποτέ εύκολα όταν θέλει κάτι και διεκδικεί τον σύντροφό του συνέχεια. Του αρέσει επίσης ο γάμος, η οικογένεια και εξαρτάται συναισθηματικά από τον άνθρωπο που αγαπά.

Παρθένος

Το θέμα του Παρθένου είναι το άγχος του που πολλές φορές δε μπορεί να το διαχειριστεί. Είναι σίγουρο πως σε κάθε περίπτωση αν ξεπεράσει το θέμα του άγχους, όλα θα πάνε καλύτερα.

Αυτό το ζώδιο της γης δε δείχνει εύκολα τα συναισθήματά του γιατί υπερ-αναλύει τα πάντα συνέχεια.  Δεν του αρέσει να κάνει επιπολαιότητες με άλλα άτομα όταν έχει σχέση, γιατί θέλει να είναι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό του. Ο Παρθένος θα μείνει και στα καλά και στα δύσκολα και δεν εγκαταλείπει έτσι απλά τον σύντροφό του.