Πόσο εύκολα θα βγεις τελικά real date με κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι ο Κριός δεν έχει και πολύ «τακτ» στις διαδικτυακές του επικοινωνίες, έχε το νου σου λοιπόν, για να μην απογοητευτείς εντελώς ξαφνικά! Τη μία μέρα μπορεί να έχει τα κέφια του και να σου μιλήσει, να σε πειράξει και να βιαστεί να μάθει ακόμα περισσότερα πράγματα για σένα και εντελώς ξαφνικά, την επόμενη, να βαριέται να πει κουβέντα… Όταν ένας Κριός είναι ενθουσιασμένος με ένα άτομο που μιλά από το Facebook, θέλει “εδώ και τώρα” να το γνωρίσει, δίχως αναβολές, ντροπές ή δισταγμούς. Μην παραξενευτείς λοιπόν, αν πολύ γρήγορα θελήσει να σου ζητήσει να βγείτε ραντεβού! Αν το Κριάρι σε ενδιαφέρει πραγματικά, τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μην καθυστερήσεις την απευθείας γνωριμία σας… Δείξε μέσω του Facebook ότι είσαι ένα άτομο δραστήριο, κοινωνικό, ότι δεν έχεις και πολύ χρόνο να ασχολείσαι με το pcκαι ανταποκρίσου θετικά σε μία απευθείας γνωριμία… Φρόντισε μόνο να μην ενδώσεις γρήγορα στις επόμενες επιθυμίες του, γιατί του αρέσουν τα δύσκολα!

ΤΑΥΡΟΣ

Με έναν Ταύρο θα μιλάς για πολύ καιρό, μέχρι να πάρει την απόφαση να προχωρήσει την γνωριμία σας. Μην θεωρήσεις ότι σε ακυρώνει, αν τον δεις να μην κάνει την πρόταση για να πάτε για καφέ… Ο Ταύρος είναι αρκετά καχύποπτος, επιφυλακτικός και δεν θεωρεί ιδανικό αυτό τον τρόπο γνωριμίας. Πρώτα θα φροντίσει να μιλήσετε αρκετά, να γνωρίσει καλύτερα τον τρόπο που σκέφτεσαι, να σε «τεστάρει», να σιγουρευτεί για τις προθέσεις σου. Από τη στιγμή λοιπόν, που νιώσει σιγουριά και ασφάλεια απέναντί σου, τότε είναι βέβαιο ότι θα θελήσει να προχωρήσει και περεταίρω την γνωριμία σας. Μην κάνεις το λάθος και βιαστείς με τον Ταύρο, μην του ζητήσεις να βγείτε και σαφώς, μην τον κάνεις με τον τρόπο σου να ζηλέψει και να νομίζει ότι κάνεις chatκαι αλλού… εκεί το έχασες το παιχνίδι! Αναρωτιέσαι αν θα γίνει σχέση μεταξύ σας; Φυσικά και μπορεί να γίνει, αρκεί να περάσεις με άριστα τις δοκιμασίες του!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σίγουρο είναι ότι το διαδικτυακό σου φλερτάκι με τον Δίδυμο θα το απολαύσεις σε όλο του το μεγαλείο… Έχει τον τρόπο να επικοινωνεί με τόση άνεση και η παρέα του γίνεται τόσο ευχάριστη, που πραγματικά θα πεις «Αυτός ο άνθρωπος έχει ταλέντο στο chat»! Από την πρώτη στιγμή θα νιώσεις σαν να τον ξέρεις χρόνια και θα σε κάνει να ξετυλίξεις τις βαθύτερες πτυχές του εαυτού σου, αλλά προπάντων με το χιούμορ του θα σε κερδίσει! Πρόσεχε όμως, μην το πάρεις και τόσο πολύ πάνω σου, γιατί όπως μιλάει μαζί σου, με τον ίδιο τρόπο μιλάει και αλλού. Ένας Δίδυμος συνηθίζει να φλερτάρει μέσα από το Facebookκαι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει σκοπό να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο… Για να τον κάνεις να θέλει να σε γνωρίσει και από κοντά, θα πρέπει να «παίξεις» αρκετά με το μυαλό του. Αν διαπιστώσει ότι έχει να κάνει με έναν έξυπνο άνθρωπο, που του εξάπτει το ενδιαφέρον και βρίσκει πολύ καλή την παρέα του, τότε είναι βέβαιο ότι θα θελήσει να προχωρήσει την γνωριμία σας. Ποια μπορεί να είναι η συνέχεια αυτής της γνωριμίας; Φύλαγε τα ρούχα σου, για να σου μείνουν τα μισά…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρώτο συναίσθημα που θα σε κάνει να αισθανθείς ένας Καρκίνος από την επικοινωνία σας μέσα από το Facebook, είναι η οικειότητα και η ζεστασιά! Από την στιγμή που θα σε συμπαθήσει και θα ξεκινήσετε να μιλάτε, θα νιώσεις σαν να τον ξέρεις χρόνια… Ωστόσο, να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που έχει έντονες συναισθηματικές εναλλαγές, γι’ αυτό και τη μία μέρα μπορεί να σου μιλάει με τις ώρες και την επόμενη, απλά να ανεβάζει στο προφίλ του καψουροτράγουδα, έτσι απλά για να σου κινήσει το ενδιαφέρον και για να σου περάσει τα μηνύματα που ο ίδιος θέλει! Θυμήσου πως ο Καρκίνος θέλει το τρυφερό, ρομαντικό φλερτ και μέσα από το διαδίκτυο… Μην πονηρέψεις λοιπόν την κουβέντα και μην δείξεις ντε και καλά ότι ψάχνεσαι για σχέση. Φλέρταρε διακριτικά, στέλνοντάς του όμορφα τραγούδια ή εικόνες, προσπάθησε να τον γνωρίσεις περισσότερο, άφησέ τον να σου ανοιχτεί και όλα είναι θέμα χρόνου… Ο Καρκίνος δεν συνηθίζει να παίζει, για να ανταποκρίνεται στο φλερτ σημαίνει ότι ψυχανεμίζεται τι μπορεί να γίνει με εσάς και έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την σχέση!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θα σε αποθεώσει, θα σε ενθουσιάσει και θα σε κομπλιμεντάρει με τέτοιο τρόπο, που θα σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι το ένα και μοναδικό πρόσωπο σε αυτό τον πλανήτη! Στο chat μαζί του θα απολαύσεις πολύωρες συζητήσεις, γεμάτες χιούμορ, υπερβολή και ατέλειωτο φλερτ… Ωστόσο, ο Λέοντας δεν αρκείται μόνο στην διαδικτυακή γνωριμία, θέλει να σε εντυπωσιάσει και από κοντά! Αν μιλάς μαζί του και θέλεις να τον κάνεις να “κολλήσει”, αρκεί να είσαι μαζί του μία κρύο και μία ζέστη… Κάνε τον τη μία να νιώσει βασιλιάς (ή βασίλισσα) και την άλλη στιγμή άφησέ τον να αμφιβάλει για λίγο, για να τον… τσουρουφλίσεις και να σε διεκδικήσει! Ο Λέοντας μπορεί να κάνει μία σταθερή σχέση από γνωριμία που έκανε στο διαδίκτυο, αρκεί όταν σε γνωρίσει από κοντά, να νιώσει αυτή την ενεργειακή σπίθα του ερωτισμού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι έξυπνες ατάκες του Παρθένου, αλλά και η συνέπειά του στις επικοινωνίες σας, θα σου κλέψουν τις εντυπώσεις… Μπορεί να μην σε φλερτάρει άμεσα ή με πολλά κομπλιμέντα, όμως αυτή η σοβαρότητά του, θα σε κάνει γρήγορα να τον εμπιστευτείς και να του ανοιχτείς! Αυτό που πρέπει να προσέξεις στις επικοινωνίες σας, είναι ότι ο Παρθένος θα σε τεστάρει πολλές φορές, για να δει τον τρόπο που σκέφτεσαι, τον τρόπο που αντιδράς και τους σκοπούς σου… Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές “θα ρίξει άδεια, για να πιάσει γεμάτα”! Για το λόγο αυτό, δώσε σημασία ακόμα και σε κάθε μικρή λεπτομέρεια, πρόσεξε πολύ τα λόγια σου και προσπάθησε να ψυχανεμιστείς ποιες είναι οι διαθέσεις, αλλά και οι προθέσεις του! Δεν θα σου ζητήσει εύκολα να βγείτε, θα το κάνει μόνο όταν θα έχει βεβαιωθεί ότι μεταξύ σας μπορεί να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό! Μπορείς να τον πείσεις για αυτό; Αν ναι, τότε μπορείς να ποντάρεις και σε μία πιο μόνιμη σχέση μαζί του!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θα σε κερδίσει με την ευγένεια, την γλυκύτητα, αλλά και την πρόσχαρη διάθεσή του σε κάθε επικοινωνία σας… Μην περιμένεις να σου μιλήσει πρώτος από το facebook κάθε φορά, μπορεί να δείχνει ότι έχει ψηλά τον αμανέ, ότι έχει αυτοπεποίθηση και ότι είναι “τρελό παιδί χαρά γεμάτο”, όμως έχει ανασφάλειες και είναι εξαιρετικά αναποφάσιστος! Μπορεί να σου πετάξει την ατάκα να βγείτε και μετά από λίγο να το μετανιώσει και να κανονίσει κάτι άλλο, μην μασάς όμως! Γνώρισέ τον καλύτερα, διατήρησε τις επιφυλάξεις σου (γιατί σίγουρα φλερτάρει και αλλού) και αν εσένα σου αρέσει και θέλεις να προχωρήσεις σε μία απευθείας γνωριμία μαζί του, τότε δεν μένει παρά να το προτείνεις εσύ… σίγουρα θα ανταποκριθεί! Για να γίνει σχέση μεταξύ σας, αρκεί να του αρέσεις εμφανισιακά, να έχετε τα ίδια γούστα και, πιο σημαντικό, αρκεί να τον κάνεις να περνά καλά μαζί σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φλερτ με υπονοούμενα, με αιχμές και με καυτή πρόκληση, που σε στέλνει στον έβδομο ουρανό πρόκειται να ζήσεις με έναν Σκορπιό, αν ξεκίνησες την γνωριμία σας μέσα από το Facebook. Πρόσεξε καλά, γιατί αν σε έχει βάλει στο μάτι, δεν πρόκειται να του ξεφύγεις με τίποτα, θα πετύχει αυτό που έχει βάλει στόχο και, αν δυσκολευτεί, θα επιμείνει πολύ για αυτό! Ο Σκορπιός παρακολουθεί τα πάντα και προσπαθεί να διεισδύσει στα άδυτα της ψυχής σου, κοιτάζοντας κάθε ώρα και στιγμή τι κάνεις στο Facebook, τι δημοσίευσες, σε ποιους σχολίασες… άσε που μπορεί να σου κάνει ζήλιες, πριν καλά-καλά τον γνωρίσεις από κοντά! Το σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι το εξής: Ο Σκορπιός, δεν θα σου πει ψέματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σου πει και όλη την αλήθεια. Μην περιμένεις ότι θα σου ανοίξει ευθέως τα χαρτιά του, από τις διαδικτυακές σας επικοινωνίες… Αν ο Σκορπιός είναι άνδρας, τότε να είσαι κάπως επιφυλακτική για τις προθέσεις του, γιατί πολύ απλά η επικοινωνία σας μπορεί να τον εξιτάρει ερωτικά και να μην θέλει κάτι παραπάνω από μία βραδιά έντονου σεξ!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην επικοινωνία σου με τον Τοξότη θα νιώθεις σαν να μιλάς με τον κολλητό σου φίλο, που λέτε τα αστεία σας, είσαι ο εαυτός σου και δεν φοβάσαι μην σε παρεξηγήσει! Αυτός ο άνθρωπος έχει τον τρόπο να κερδίζει την συμπάθεια και δημιουργεί άνεση στην επικοινωνία ανάμεσά σας! Πολλές φορές μπορεί να αναρωτηθείς «Μήπως με βλέπει μόνο φιλικά; Μήπως δεν με θέλει»; Παρόλο που σύντομα θα θελήσει να σε γνωρίσει και από κοντά, μην περιμένεις ότι αυτός ο άνθρωπος θα θέλει να κάνει σχέση ή να δεσμευτεί τόσο γρήγορα… Θα δημιουργήσει ένα κλίμα φιλικό-ερωτικό μεταξύ σας, μπορεί να βιαστεί να προχωρήσετε και σε κάτι περισσότερο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα σκεφτεί σύντομα για κάτι πιο μόνιμο! Είναι παιχνιδιάρης και λιγάκι… άστατος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν συνηθίζει τα διαδικτυακά φλερτ και, αν το κάνει αυτό μαζί σου, σημαίνει ότι πράγματι τον έχεις αγγίξει, του έχεις κεντρίσει το ενδιαφέρον και την συμπάθεια… Δεν μιλάει συχνά, δεν ανοίγεται πολύ και περιμένει να δει, να κρίνει και να αποφασίσει πού μπορεί να οδηγηθεί η μεταξύ σας επικοινωνία. Δεν σημαίνει ότι γρήγορα θα θέλει να σε γνωρίσει και από κοντά, γιατί πολύ απλά δεν θέλει να κάνει λάθη και δεν του αρέσουν οι άσκοπες γνωριμίες, θέλει όταν κάνει κάτι να είναι πρώτα μελετημένο… Όταν διαπιστώσει ότι έχει να κάνει με ένα άτομο σοβαρό, σταθερό, κοντά στα γούστα και στα ενδιαφέροντά του, τότε θα κάνει το αμέσως επόμενο βήμα… Πράγματι, μπορείς να ποντάρεις σε μία καλή σχέση μαζί του, αρκεί να μην βιαστείς να κινήσεις την γνωριμία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχει τον τρόπο να σε κάνει να τον ερωτευτείς πολύ γρήγορα και να θέλεις να ρισκάρεις, να ανατρέψεις τα δεδομένα σου και να ζήσεις μαζί του τον παράφορο έρωτα! Συγκρατήσου όμως, γιατί όλο αυτό που αισθάνεσαι μπορεί να είναι μία φούσκα, που πολύ γρήγορα θα σκάσει… Το θετικό είναι πως, ακόμα και αν δεν μπορείς να στηριχτείς σε μία μακρόχρονη ερωτική σχέση μαζί του, μπορείς πραγματικά να κερδίσεις έναν πολύ καλό φίλο! Ο Υδροχόος λοιπόν, θα θελήσει πολύ γρήγορα να σε γνωρίσει και από κοντά και θα σε παρασύρει με τον ανάλαφρο, παιχνιδιάρικο ρυθμό του σε ένα ερωτικό παιχνίδι, στο οποίο δεν θα ξέρεις αν θα μπορεί να υπάρξει αύριο… Σου αρέσει η περιπέτεια; Τότε τόλμησέ το!

ΙΧΘΕΙΣ

Ένας Ιχθύς έχει το ταλέντο να σε ταξιδέψει με τα λόγια του και να σε παρασύρει με την διαδικτυακή σας συνομιλία στην φαντασίωση ενός έρωτα, που στην ουσία όμως μπορεί να μην είναι και τόσο πραγματικός! Αυτό δεν σημαίνει ότι σε κοροϊδεύει και σου λέει ψέματα, αλλά ότι την βρίσκει να πλάθει στο μυαλό και στην καρδιά του ένα υπέροχο love story, έστω και μέσα από το ίντερνετ, και να απολαμβάνει τα παιχνίδια της ερωτικής φαντασίας… Θα σε συγκινήσει με τις αφιερώσεις τραγουδιών που θα κάνει, αλλά και με τα γλυκά του λόγια… Θυμήσου όμως, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι! Ο Ιχθύς μπορεί να αρέσκεται και στον πλατωνικό έρωτα μέσω του Facebook… Για αυτό μην κάνεις πολλά όνειρα για κάτι πιο σταθερό. Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ, γνώρισέ τον από κοντά και άφησε την ερωτική σας ιστορία να εξελιχθεί από μόνη της.