Η τάση του Ζυγού να φροντίζει πολύ την εμφάνισή του και κατά συνέπεια να μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στους άλλους όταν είναι φίλοι του, έχει ως αποτέλεσμα να είναι το κέντρο της παρέας και πολύ συμπαθητικός.

Χαρακτηριστικά

Οι Ζυγοί είναι αρκετά συναισθηματικά άτομα ασχέτως αν αρχικά φαίνονται επιφανειακά λόγω ότι κάνουν βόλτες και ξενυχτάνε από εδώ και από εκεί. Τους αρέσει να κάνουν κατά βάση σχέσεις που θα είναι σταθερές και δυνατές στον χρόνο.

Κάνουν συχνά το λάθος να θέλουν να αρέσουν στους πάντες και αυτό σημαίνει εν ολίγοις ότι πολλές φορές χάνουν τα στοιχεία της προσωπικότητάς τους. Οι ζωές τους εμπλουτίζονται από τη μουσική, την τέχνη και τα όμορφα μέρη που θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν.

Η κοινωνικότητά του είναι η αρετή του. Οι Ζυγοί είναι ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μαζί με κόσμο και ακόμα περισσότερο, όταν καταφέρουν να αναθέσουν τις δουλειές τους σε άλλους. Δυσανασχετούν ή δεν αποδίδουν καλά όταν βρίσκονται κάτω από πιεστικές εργασιακές συνθήκες, αλλά τους αρέσει το ωραίο περιβάλλον και η διακόσμηση.

Σε αυτά τα δύο άκρα δεν μπορεί να βρεθεί μια ισορροπία κι ο Ζυγός που ζει μόνος του ή θα έχει ένα πολύ ακατάστατο σπίτι ή ένα περίπλοκα διακοσμημένο. Μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αφού διαθέτουν τις δυνατότητες και τη νοημοσύνη, αλλά προτιμούν να συμβιώνουν ή απλά να βασίζονται πάνω στους άλλους.