Τίποτα δε σταματάει έναν Αιγόκερω από το να είναι εκδικητικός απέναντί σου όταν δεν εκτιμήσεις ότι σου έχει προσφέρει πολλά και παράλληλα τον έχεις προδώσει σε πολλά σημεία της καθημερινότητάς του.

Λάθη

Το σίγουρο είναι πως σε καμία περίπτωση δε θα σε εκδικηθεί αν δεν έχεις κάνει κάτι. Θα σε εκδικηθεί κατά βάση αν εσύ του συμπεριφερθείς με τον λάθος τρόπο και τον κάνεις να νιώσει πολύ άσχημα με τον εαυτό του.

Αν κάνεις το λάθος και πεις πράγματα για αυτόν πίσω από την πλάτη του σε κοινή σας παρέα. Αν επίσης κάνεις τον λάθος και τον κερατώσεις. Αυτά τα δύο είναι οι κυριότεροι λόγοι για να γίνει εκδικητικός απέναντί σου.

 

Συμπεριφορά

Αυτό που θα κάνει θα είναι σίγουρα να σταματήσει να σου μιλάει και να απομακρύνει τους κοινούς σας φίλους από εσένα. Είναι παρόμοιος σε αυτόν τον τομέα με τον Δίδυμο. Παρ’ όλα αυτά θα τους κάνει να μη σου μιλάνε λέγοντας πράγματα για τη συμπεριφορά σου και για ό,τι του έχεις κάνει.

Επίσης δε θα σου μιλάει σε σημείο να αμφιβάλλεις ότι υπήρχε ποτέ κάποια σχέση μεταξύ σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να του αποσπάσεις την παραμικρή κουβέντα όσο και να προσπαθήσεις καθόσον δε θέλει να σου μιλήσει.

Θα σε κάνει να νιώσεις πολύ άσχημα για τη συμπεριφορά σου σε εντελώς υπαρξιακό επίπεδο, γεγονός που θα σε νευριάσει ακόμη περισσότερο και θα σε κάνει να διεκδικείς περισσότερη επικοινωνία.