Άντρας και δεδομένος; Ε ναι γιατί όχι! Ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που θα έχουν σχέση με κάποιον που είναι το λεγόμενο «σιγουράκι» τους;

Της στέλνεις συνέχεια

Είναι λογικό να βαριέται να σου απαντήσει άμεσα, ή να θεωρεί δεδομένο ότι θα της απαντήσεις όποτε εκείνη σου στείλει. Είσαι δεδομένος γιατί δεν την αφήνεις για ένα διάστημα έστω ωρών, να σκεφτεί τα δικά της θέματα, έχει και εσένα να της κάνεις ενημέρωση κάθε τρεις και λίγο για το παραμικρό πράγμα.

 

Την καλείς συνέχεια

Το σίγουρο είναι ότι δεν παίζει να σου σηκώσει το τηλέφωνο αν την παίρνεις κάθε δύο ώρες ή κάθε τέσσερις ώρες τηλέφωνο. Θέλει τον χρόνο της να ηρεμήσει, να χαλαρώσει, να μην έχει κάποιον να τη ρωτάει συνέχεια τι κάνει και με ποιον είναι.

 

Της λες να βρεθείτε κάθε μέρα

Με αυτόν τον τρόπο της δείχνεις ότι δεν έχεις κοινωνική ζωή και φίλους και εκείνη αυτομάτως μπαίνει στη διαδικασία να αποφεύγει να συμπληρώσει τις κενές θέσεις τους. Θέλει να έχεις τον χρόνο σου και τα δικά σου ενδιαφέροντα, γιατί διαφορετικά δε θα σε θαυμάζει.

 

Περιμένεις πώς και πώς…

Το να είσαι πάνω από ένα τηλέφωνο συνέχεια, να την πηγαίνεις πέρα δώθε έχοντάς τη στο αμάξι λες και μόνη της δε μπορεί να πάει εκεί που θέλει, να την κερνάς συνέχεια κλπ μην περιμένεις γιατί την κάνει να σε κρατάει αλλά ταυτόχρονα να σε θεωρεί και δεδομένο.

 

Αν δεν κάνεις κάτι από τα παραπάνω

Προφανώς αν δε συμβαίνει κάτι από όλα αυτά συχνά, τότε εκείνη έχει το δικός της θέμα και θα έπρεπε να το λύσει άμεσα για να μη χρησιμοποιεί συναισθηματικά εσένα ή τον οποιονδήποτε.