Eίναι ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος. Αυτό έλειπε να μην ασκεί κάποια επιρροή στην καθημερινότητά σου καθώς επίσης και σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Όπως μας λέει και το myastro.gr, αν ο Δίας σου βρίσκεται στον Κριό λειτουργείς καλύτερα σε καταστάσεις όπου έχεις εσύ τον έλεγχο, καθοδηγώντας τους άλλους και αποτελώντας πηγή έμπνευσης γι’ αυτούς. Είσαι γνήσιος/α πρωτοπόρος, λατρεύεις οτιδήποτε καινοτομικό και μεγαλειώδες γι’ αυτό και φροντίζεις να μην περιμένεις να εμφανιστεί η ευκαιρία για να την αδράξεις αλλά να τη δημιουργείς εσύ.
Ως ζώδιο της Φωτιάς ο Κριός σε κάνει πολλές φορές να ταυτίζεσαι υπερβολικά με τα πιστεύω σου, με αποτέλεσμα να το παίρνεις βαριά όταν οι άλλοι διαφωνούν.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια της Φωτιάς, δηλαδή στον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη.

Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Αν ο Δίας σου βρίσκεται στον Ταύρο οι ευνοϊκότερες καταστάσεις για εσένα είναι εκείνες όπου λειτουργείς με γενναιοδωρία, υπομονή και συμπόνια, προσέχοντας φυσικά να μην δείχνεις και υπερβολικά πολλή ανοχή.
Ως ζώδιο της Γης ο Ταύρος σε κάνει να προχωράς με ρεαλισμό, χωρίς να παρασύρεσαι από γρήγορες και εύκολες λύσεις. Ως άτομο που δεν αγαπά τα ρίσκα, οι ξεκάθαροι στόχοι και ο λεπτομερής προγραμματισμός σε βοηθούν να πετυχαίνεις αργά και μεθοδικά τους στόχους που θέτεις.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια της Γης, δηλαδή στον Ταύρο, την Παρθένο και τον Αιγόκερω.

Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Αν ο Δίας σου βρίσκεται στους Διδύμους οι ιδανικότερες συνθήκες για εσένα είναι εκείνες όπου εκδηλώνεις την τόλμη, την κοινωνικότητα και τη διορατικότητά σου, κάνοντας τους άλλους να αισθάνονται πάντα άνετα κοντά σου χάρη στο αληθινό σου ενδιαφέρον να τους γνωρίσεις καλύτερα.
Ως ζώδιο του Αέρα οι Δίδυμοι σου δίνουν μια σφαιρική αντίληψη των καταστάσεων, μια μόνιμη δίψα για μάθηση και για οτιδήποτε διευρύνει τον νου, πράγματα τα οποία σε κάνουν να μην προσκολλάσαι υπερβολικά στις αρχές σου.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια του Αέρα, δηλαδή στους Διδύμους, τον Ζυγό και τον Υδροχόο.

Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Αν ο Δίας σου βρίσκεται στον Καρκίνο σου ταιριάζουν καλύτερα καταστάσεις όπου εκφράζεις την αγάπη σου προς τους άλλους, την ενσυναίσθησή σου καθώς και τη δυναμική σου να τους βοηθάς και να τους συμπαραστέκεσαι.
Ως ζώδιο του Νερού ο Καρκίνος σου δίνει μία δυνατή πίστη σε μία ανώτερη δύναμη. Μέσω της διαίσθησης και της φαντασίας σου προσελκύεις πλούσιες εμπειρίες ζωής, ενώ προσφέροντας βοήθεια στους άλλους ενισχύεις παράλληλα και την αυτοεκτίμησή σου.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια του Νερού, δηλαδή στον Καρκίνο, τον Σκορπιό και τους Ιχθείς.

Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Αν ο Δίας σου βρίσκεται στον Λέοντα απελευθερώνεις καλύτερα τη δυναμική σου όταν κερδίζεις την εμπιστοσύνη των άλλων και εκφράζεις τη μεγαλοδωρία σου απέναντι τους. Είσαι άτομο που σε χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια και η αξιοπρέπεια, ενώ φροντίζεις να αποφεύγεις να πέφτεις στις παγίδες του «Εγώ».
Ως ζώδιο της Φωτιάς ο Λέων σου προσδίδει ενεργητικότητα, αυτοπεποίθηση, σταθερότητα και πίστη στις απόψεις και τις αντιλήψεις σου για τις οποίες προσπαθείς συχνά να πείσεις και τους γύρω σου.
Καλύτερη εποχή για ανασυγκρότηση και αναθεώρηση στόχων είναι όταν ο Ήλιος βρίσκεται στα ζώδια της Φωτιάς, δηλαδή στον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη.