Η αλήθεια είναι ότι ο Καρκίνος θα χωρίσει μετά από πολλά προβλήματα που θα υπάρχουν ήδη εδώ και κάποιο διάστημα. Θα προσπαθήσει να κρατήσει τη σχέση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι ο δεδομένος που θα μείνει.

Αν τον κάνεις να ζηλεύει

Ενώ αυτό μπορεί στην αρχή να πιάνει ως ψυχολογικό κόλπο, αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου για πολύ ακόμα. Το πιο πιθανό είναι να προστατέψει την ευάλωτη συναισθηματικότητά του μέσω του να σε χωρίσει.

Πρέπει να καταλάβεις ότι θα σε χωρίσει αν δεν τον κάνεις να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια δίπλα σου. Δεν έχει τον μαζοχισμό να μένει δίπλα σου επειδή τον κάνεις να νιώθει άσχημα.

 

Αν κρύβεις τη σχέση σας

Αν έχεις την τάση να μη λες στους φίλους σου ότι έχεις σχέση, να μη θέλεις να βγαίνεται μαζί φωτογραφία στα social media μια στο τόσο έστω, να μη βγαίνετε συχνά έξω μη και σε θεωρήσουν «δεσμευμένο», μην περιμένεις να μη σε χωρίσει άμεσα.

Ο Καρκίνος έχει την τάση να δείχνει ότι έχει σχέση. Είναι σα να το γιορτάζει. Θέλει να μοιράζεται τη χαρά του με τους υπόλοιπους. Είναι αρκετά περήφανος για τις επιλογές του και το να μη δείχνεις ότι είστε μαζί τον κάνει να ξενερώνει μαζί σου. Σα να του λες ότι δεν είσαι περήφανος που τον έχεις επιλέξει και ότι ντρέπεσαι για αυτόν.

 

Αν δεν επικοινωνείτε αρκετά

Ενεργοποιείς μια από τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει ο Καρκίνος να μιλήσει με άλλους παράλληλα. Αν νιώσει ότι δεν του δίνεις ιδιαίτερη σημασία, δεν επικοινωνείτε όσο θα ήταν αρκετό κλπ, νιώθει μόνος με αποτέλεσμα να κοιτάει πώς θα μιλήσει με άλλα άτομα για να αναπληρώσει το όποιο κενό του.

Δείξε του τι νιώθεις για αυτόν και μην προσπαθείς να τον κάνεις συνέχεια να νιώθει ότι είναι μόνος του.