Νομίζεις μάλλον ότι είσαι ο πιο λογικός άνθρωπος στον πλανήτη γη. Έχεις την τάση να αγχώνεσαι για τα πάντα με άμεσο αποτέλεσμα, να νομίζεις ότι η συμπεριφορά σου είναι σωστή απέναντι στον σύντροφό σου ενώ στην ουσία είναι λάθος.

Εσωστρέφεια

Περνάει κάτι κρίσεις εσωστρέφειας, με αποτέλεσμα να μπαίνει στη διαδικασία να μην ανοίγεται για αυτά που νιώθει και εσύ να προσπαθείς να του τα εκμαιεύσεις με τα χίλια ζόρια. Και πάλι όμως είναι κάτι πολύ δύσκολο για εσένα.

Έπειτα, μπορεί εκεί που σου μιλάει και σου δείχνει όλα τα συναισθήματα αγάπης και στοργής, να μπει στη διαδικασία που θα απομονωθεί και δε θα σου μιλάει με γλυκό τρόπο αλλά περισσότερο σα να του είσαι ξένος-η.

 

Άγχος

Επειδή αυτό το ζώδιο τα υπερ-αναλύει όλα, αυτό έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να έχει ένα συνεχόμενο άγχος το οποίο δεν παύει να υπάρχει ακόμη και όταν πάει για ύπνο. Το αποτέλεσμα είναι να σου μιλάει πολύ παράξενα ή κάποτε να μιλάει με όχι και τόσο καλό τρόπο επειδή ο ίδιος δεν περνάει καλά.

 

Εγωισμός

Είναι ο ορισμός της ξεροκεφαλιάς. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στη διαδικασία να παραδεχθεί το λάθος του και αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι πιστεύει πως έχει πάντα δίκιο. Από τη στιγμή που του δίνεις την ευκαιρία να είναι όλα οκ ενώ δεν παραδέχεται τα λάθη του, μην περιμένεις σε καμία περίπτωση αυτός ο άνθρωπος να βελτιωθεί στο μέλλον για χάρη σου.

 

Έλλειψη συναισθημάτων

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μη σου δείξει αυτά που νιώθει. Αλλά αυτά όλα τα κάνει συνήθως μέχρι να σε κερδίσει. Άπαξ και το κάνει, μην περιμένεις να σου δείχνει συναισθήματα με την ίδια ένταση. Σε θεωρεί δεδομένο-η.

Το θέμα είναι όμως να μην είσαι και εσύ δεδομένος-η. Να δείχνεις πότε ενοχλείσαι από τη συμπεριφορά αυτή έτσι ώστε να συνηθίσει στην ιδέα της αυτοκριτικής την οποία και χρειάζεται.