Μην έχεις στο μυαλό σου τη στερεοτυπική αντίληψη ότι για να σε θέλει κάποιος πρέπει στάνταρ να στο δείχνει συνέχεια και μάλιστα με πολύ ενδιαφέρον και ένταση. Αν σε θέλει κάποιος για σχέση, το πιο πιθανό είναι να στο δείξει μέσα από τα εξής.

Είναι σωστός στον λόγο του

Κανονίσατε ραντεβού και θα είναι ραντεβού. Δεν αλλάζει πλάνα. Του έστειλες πρώτη εσύ και σου απάντησε αμέσως. Ή σχεδόν αμέσως. Οτιδήποτε δεν ξεπερνά τις 8 ώρες θεωρείται αμέσως, επειδή οι άνθρωποι έχουν και δουλειές. Το σημαντικό είναι ότι θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση, και ξέρει πως για να το καταφέρει αυτό πρέπει να είναι συνεπής.

 

Αμηχανία

Το σίγουρο είναι ότι θα νιώθει αμηχανία αν και μόνο αν του αρέσεις. Αν δεν του αρέσεις θα είναι αδιάφορος ή εντελώς φιλικός απέναντί σου.

Αν με τους φίλους του είναι ο ορισμός του ψύχραιμου, χαλαρού τύπου, και μπροστά σου δεν ξέρει πώς να φερθεί, αυτό συμβαίνει επειδή κατά βάθος είναι τρελός για ‘σένα. Του αρέσεις τόσο πολύ, που δεν ξέρει τι να πει και τι να κάνει. Περνάει κάθε σκέψη δυο-τρεις φορές απ’ το μυαλό του, για να είναι σίγουρος ότι δεν θα πει κάτι που θα ακουστεί παράξενο.

 

Δε βιάζεται

Έχει υπομονή γιατί θέλει όλα να πάνε καλά και μπορεί να έχει το άγχος ότι αν δείξει βιασύνη εσύ θα τρομάξεις και έτσι θα ξενερώσεις αρκετά με τον ίδιο.

Ίσως να μη θέλει να ανοιχτεί. Σε κάθε περίπτωση, αν δείχνει ενδιαφέρον, αλλά δεν εκδηλώνεται και 100%, ίσως απλά να θέλει να το πάτε αργά. Κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό, γιατί σημαίνει πως θέλει να έχει κάτι αληθινό μαζί σου.

 

Ενδιαφέρεται για τα ενδιαφέροντά σου

Ενδιαφέρεται να μάθει με τι ασχολείσαι, πώς περνάς τον χρόνο σου, και κάθε πιθανή πληροφορία για ‘σένα. Δεν θέλει μόνο να κάνει σεξ μαζί σου, αλλά θέλει να έρθετε κοντά. Να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον και να χτίσετε μια σχέση με γερά θεμέλια.