Ο τρόπος που σου μιλάει μέσα από τα μηνύματα, δείχνει ξεκάθαρα και το κατά πόσο σε θέλει για κάτι πιο σταθερό, όπως μια σχέση.

Καλημέρα…Καληνύχτα…

Θα είναι εκείνος που θα σου στείλει καλημέρα. Όπως και θα είναι εκείνος που θα σου στείλει καληνύχτα. Ξεκάθαρα σε σκέφτεται από την ώρα που ξυπνάει μέχρι και την ώρα που ξαπλώνει. Σε έχει «ανάγκη».

Κοπλιμέντα

Είναι προφανές ότι από τη στιγμή που του αρέσεις, θα πρέπει να αναμένεις κοπλιμέντα που θα έχουν ως προσανατολισμό την εμφάνισή σου ή και τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Ειδικά αν μόλις έχεις ανεβάσει μια καινούρια selfie και δεν αρκεστεί να πατήσει μόνο like, αλλά σου στέλνει και μήνυμα για να σου πει πόσο ωραία φαίνεσαι, δεν χρειάζεσαι και πολλά παραπάνω στοιχεία.

Μιλάει πρώτος

Δεν περιμένει πότε θα του στείλεις εσύ. Έχει βάλει σκοπό να σε κυνηγήσει, και θα εκμεταλλευτεί την παραμικρή ευκαιρία να σου μιλήσει. Ακόμα καλύτερα…Θα σου στείλει πρώτος και θα είναι πάντα γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Αφού αυτό θέλει. Θέλει να μαθαίνει όσο πιο πολύ πώς είσαι και πώς περνάς.

 

Ερωτήσεις

Θέλει να σε βάζει εσένα ως προτεραιότητα. Αντί να μιλάει συνεχώς για τον εαυτό του, θέλει να μάθει πράγματα για εσένα. Θα σε ρωτήσει πώς πέρασες την μέρα σου, ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία, και κάθε άλλο πράγμα που μπορεί να σκεφτεί.

Απαντάει γρήγορα

Του αρέσει να απαντάει γρήγορα για να συνεχίζεται η ροή της κουβέντας. Αν του στείλεις εσύ πρώτη, λογικά θα σου έχει απαντήσει μέσα σε λίγα λεπτά, ακόμα κι αν είναι στην δουλειά ή έξω με φίλους.