Μην περιμένεις αυτά τα ζώδια να σε αφήσουν να περιμένεις πότε θα κάνουν την πρώτη κίνηση. Είναι εκείνα που θα σε φλερτάρουν αυτομάτως με το που σε δούνε και νιώσουν ότι τους αρέσεις.

Λέων

Δε θα μπορούσε να λείπει ο Λέων από αυτή τη λίστα για τον λόγο ότι νιώθει πολλή σιγουριά για τον εαυτό του με αποτέλεσμα να κάνει άνετα κίνηση σε αυτόν που του αρέσει. Το σίγουρο είναι πως σε καμία περίπτωση δεν έχει το άγχος της απόρριψης.

Εκείνος το βλέπει με τη λογική ότι και να τον απορρίψουν, θα πάει παρακάτω και θα κάνει κίνηση σε κάποια άλλη, άρα θα είναι κάποτε κερδισμένος.

 

Τοξότης

Σίγουρα θα κάνει κίνηση δείχνοντάς σου ενδιαφέρον. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα επειδή είναι κοινωνικός και του αρέσουν οι διακοπές, να γνωρίζει εκεί πέρα κόσμο. Γενικά είναι πολύ καλός στο πώς θα κάνει μια προσέγγιση.

Από εκεί και πέρα το θέμα είναι ότι αν τον απορρίψεις θα σταματήσει να σου μιλάει γιατί θα θεωρεί ότι θα χάσει τον χρόνο του να συνεχίσει να σου μιλάει.

 

Αιγόκερως

Όσο κυνικός και ήσυχος να δείχνει, άλλο τόσο θα κάνει κίνηση σε εσένα με αποτέλεσμα να μπει στη διαδικασία να σου δείξει πόσο του αρέσεις. Αυτό επιπλέον δείχνει πότε είναι διατεθειμένος να βγεί από τα συνηθισμένα μονοπάτια και να ακολουθήσει τα μονοπάτια του φλερτ και του έρωτα.

Είναι συναισθηματικός παρ’ όλο που δείχνει να μην τον ενδιαφέρει το συναίσθημα. Πρακτικά όμως είναι τέλειος στο να συζητάει και να ανταλλάσετε απόψεις, θα τον λατρέψεις από τον τρόπο που σκέφτεται.