Παρότι δεν υπάρχει μια τεκμηριωμένη επιστημονική εξήγηση μέχρι σήμερα, αξίζει να ρίξεις μια ματιά και να βρεις με ποιο άτομο θα ταίριαζες περισσότερο ανάλογα με την ομάδα αίματός σου.

1. Ομάδα αίματος 0

Οι άνδρες της ομάδας αίματος 0 θεωρούν την αγάπη εξίσου αναγκαία, όπως η τροφή. Είναι σε θέση να παρέχουν βαθιά αγάπη και συνήθως έχουν ένα μοντέλο ιδανικής γυναίκας. Είναι «κυνηγοί», γεμάτοι αυτοπεποίθηση και μισούν τους ανταγωνιστές.

Βιώνουν δέος και τρόμο με τις γυναίκες της ομάδας αίματος 0 και η σχέση τους μπορεί να αναπτυχθεί, αν η κυρία δεν απαιτεί τον ηγετικό ρόλο στη σχέση.
Τα θηλυκά της ομάδας Α τον προσελκύουν επειδή τον εξιτάρει η δυσκολία τους να τα κατακτήσει.
Οι γυναίκες με ομάδα αίματος Β είναι εξίσου δύσκολα προσβάσιμες για αυτόν, αλλά τις θεωρεί ότι είναι ακόμη ένα άλλο στοιχείο που θα πρέπει να καταχωρήσει στην λίστα κατακτήσεων του.
Με τις γυναίκες ομάδας αίματος AB, επειδή δεν μπορεί να μείνει για καιρό μαζί τους, δεν του είναι εύκολο να κάνει σχέση.
Οι γυναίκες με ομάδα αίματος 0 είναι καλές νοικοκυρές, αρκεί να γνωρίζουν ότι υπάρχουν αρκετά χρήματα. O γυναίκες αυτές είναι λιγότερο ευφυείς οικονομικά και τείνουν προς την αίγλη και το γκλάμουρους. Μπορούν, επίσης, να γίνουν πολύ κτητικές και ζηλιάρες.

Έχουν ισχυρή θέληση και οι άνδρες με τον ίδιο τύπο αίματος είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι γι’ αυτές, καθώς η σχέση τους είναι περισσότερο σαν εμπόλεμη μάχη, παρά μια ένωση αγάπης.
Είναι κατάλληλοι για αυτές, λόγω της πρακτικότητας τους οι άνδρες της ομάδας αίματος Α.
Οι άνδρες της ομάδας αίματος Β τις προσελκύουν εύκολα, αλλά και γρήγορα τις απωθούν μακριά.
Όσον αφορά τους άνδρες από την ομάδα AB, είναι μια ομάδα με ονειροπόλους που τους προκαλούν εκνευρισμό.

2. Ομάδα αίματος Α

Οι άνδρες με ομάδα αίματος Α, έχουν ανάγκη τόσο την φιλία όσο και την αγάπη. Ως εκ τούτου, έχουν γενικά περισσότερες από μία σχέση, πριν αποφασίσουν να παντρευτούν. Τείνουν πάντως να είναι λίγο άπιστοι.

Οι άνδρες με ομάδα αίματος Α, προτιμούν κυρίες από την ομάδα αίματος 0, οι οποίες είναι ρομαντικές.
Με τις γυναίκες της ίδιας ομάδας αίματός τους, την Α, αυτοί οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις δύσκολα αφού αδυνατούν να τις καταλάβουν, επειδή θεωρούνται πολύ ψυχρές και υπολογίστριες.
Με τις γυναίκες από την ομάδα Β, μπορούν να έχουν μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις.
Με τις γυναίκες από την ομάδα ΑΒ, συνήθως έχουν περιστασιακές σχέσεις.
Οι γυναίκες με ομάδα αίματος Α από την άλλη, μπορούν να παντρευτούν χωρίς να το έχουν σκεφτεί αρκετά. Δεν είναι άνθρωποι που τους αρέσει να δείχνουν την αγάπη τους πάντως. Αλλά όταν παντρευτούν, θα το κάνουν ολόψυχα και με προσπάθεια να έχουν όσο πιο ισορροπημένο γάμο είναι δυνατόν.

Μια κυρία ομάδα αίματος Α θα βαρεθεί τους άνδρες της ομάδας αίματός της
Με έναν άνδρα ομάδα αίματος 0 θα είναι έτοιμη να κάνει οτιδήποτε της ζητήσει.
Με τους άνδρες της ομάδας Β, ενδέχεται να συνάψει μια σύντομη, αλλά θυελλώδη σχέση.
Οι ρομαντικοί της ομάδας αίματος AB φέρνουν στη ζωή της κάποια αξιοπρέπεια, αλλά στη συνέχεια τους βαριέται.
❤ Σε κάθε περίπτωση, προμηθεύσου έγκαιρα το απόλυτο εγχειρίδιο για ερωτευμένους, «Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης» του Astrology.gr, για να μάθεις τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσένα και τον καλό σου!

3. Ομάδα αίματος B

Οι άνδρες με την ομάδα αίματος Β, συχνά ερωτεύονται πολύ εύκολα και οι σχέσεις τους είναι πάρα πολύ γρήγορες Βέβαια οι ίδιοι είναι πάρα πολύ γοητευτικοί και γι’ αυτό τον λόγο έλκουν πολλές γυναίκες.

Επειδή έχουν τον τρόπο τους να προσεγγίζουν τις γυναίκες, τα πηγαίνουν τέλεια με τις κυρίες της ομάδας αίματος 0.
Με γυναίκες της ομάδας Α επίσης.
Η μεγαλύτερη επιτυχία τους έρχεται από την ένωση με τις γυναίκες της δική τους ομάδα αίματος, καθώς φαίνεται να κατανοούν ο ένας τον άλλο απόλυτα.
Η θυελλώδης ιδιοσυγκρασία αυτών των ανδρών δύσκολα αντιμετωπίζει τις κυρίες από την ομάδα ΑΒ.
Μια γυναίκα με ομάδα αίματος Β, αφού ερωτευτεί θέλει να είναι τριγύρω από τον αγαπημένο της, όσο το δυνατόν συχνότερα. Είναι πολύ πιθανό να θυσιάσει μια θέση εργασίας, ακόμη και τη φήμη της για χάρη ενός εραστή. Είναι πολύ αυθόρμητη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, στοιχεία που κάνουν τους άντρες να την ερωτεύονται.

Της αρέσουν οι άνδρες από την ομάδα αίματος 0, αλλά μόνο ως πολύτιμα τρόπαια, όχι ως αντικείμενα αγάπης.
Ένας άνδρας από την ομάδα Α θα της προσφέρει μια ειρηνική και μακροπρόθεσμη σχέση.
Με έναν άνδρα από τη δική της ομάδα, θα έχει άγριες και σέξι περιπέτειες.
Οι άνδρες πάλι από την ομάδα αίματος AB, θα την μαγέψουν με την τάση τους να την εξιδανικεύουν.

4. Ομάδα αίματος ΑΒ

Οι άνδρες με την ομάδα αίματος ΑΒ δεν νομίζουν ότι ο γάμος είναι το παν. Στην πραγματικότητα δεν θέλουν πραγματικά να δεσμεύονται και προτιμούν να αγαπούν κάποια και να φεύγουν. Αυτό το κενό, το καλύπτουν συχνά οι πολλοί φίλοι που έχουν.

Δείχνουν να μην ενδιαφέρονται για την ομάδα των γυναικών με το αίμα 0, καθώς είναι ορατοί φορείς αρσενικών ιδιοτήτων.
Γι’ αυτό το λόγο συνήθως εμπνέονται από την απαλότητα των κυρίων από την ομάδα αίματος Α.
Η ομάδα γυναικών τύπου αίματος Β, δεν μπορεί να βασιστεί σε μια μακροχρόνια σχέση με αυτούς τους άνδρες.
Και οι γυναίκες με ομάδα αίματος ΑΒ είναι εντελώς ασυμβίβαστες μαζί τους.
Οι γυναίκες της ομάδας αίματος ΑΒ, όταν αγαπάνε κάποιον, το κάνουν με ένα άσβεστο πάθος. Αλλά όταν τις κυριεύει η ζήλια τους, οι αντιδράσεις τους μπορεί να είναι καταστροφικές. Είναι εξαιρετικές όμως, όσον αφορά την λίμπιντο τους, που θα μπορούσε να χρειάζεται περισσότερους από έναν άνδρα για να κατευναστεί.

Η γυναίκα με ομάδα αίματος AB, λατρεύει τους άνδρες από την ομάδα αίματος 0, αλλά θεωρεί ότι είναι δύσκολο να τους καταλάβει.
Έχει τέλειες σχέσεις με τους άνδρες της ομάδας Α
Οι άνδρες της ομάδας Β θα της προσφέρουν απλόχερα αγάπη.
Από την άλλη, οι σχέσεις με τους άνδρες από τη δική της ομάδα, συνήθως είναι καταδικασμένες να αποτύχουν.