Ξέρουμε όλοι ότι ο Ιχθύς είναι πολύ ευαίσθητος, ότι είναι πολύ ρομαντικός, πολύ της σχέσης και ότι κλαίει εύκολα. Το θέμα είναι πως ο Ιχθύς δεν είναι πάντα έτσι.

Αν πεισμώσει

Αν τον νευριάσεις και πεισμώσει γίνεται ο πιο αναίσθητος άνθρωπος του πλανήτη. Ενώ μπορεί να μην τον έχεις δει ποτέ να είναι αναίσθητος, όταν τον νευριάζεις μην περιμένεις να μιλήσει ή να ανταλλάξετε κουβέντα. Δεν πρόκειται καν να μπει στη διαδικασία αυτή.

Το θέμα είναι ακόμη πιο σύνθετο με τον Ιχθύ όταν ο ίδιος δε θέλει να κατανοήσει ότι δε μπορεί πάντοτε να κλαίει για να περνάει αυτό που θέλει.

 

Δεν τον ενδιαφέρεις όταν…

Θα του είσαι παντελώς αδιάφορος-η όταν θα του δείξεις λίγα συναισθήματα και περισσότερα επιφανειακά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν ανιχνεύσει σε εσένα στοιχεία ναρκισσισμού και συναισθηματικής απάθειας, πρακτικά θα μπει σε θέση άμυνας και θα γίνει αυτό που δεν του αρέσει.

Θα κρύψει τα όποια συναισθήματά του, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει περίπτωση να μπει στη διαδικασία να μιλήσει καν μαζί σου. Είτε είσαι φίλος είτε είσαι κάποιος σύντροφός του.