Αν και ο έρωτας είναι αδιαμφισβήτητα μαγικός, η καθημερινότητα με τα οικογενειακά δράματα και τις υπερωρίες στην δουλειά μπορεί να μας επαναφέρουν απότομα στην πραγματικότητα.

Ωστόσο, ακόμα και στην πιο δύσκολη ημέρα το να ξέρεις πώς να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώθει ξεχωριστός, μπορεί να αποτελέσει ένας πολύ καλό τρόπο για έρθετε κοντά και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Μικρές εκπλήξεις

Όταν ξέρετε ότι έχει περάσει μια δύσκολη ημέρα στο γραφείο, δοκιμάστε να της κάνετε έκπληξη με μικρά πράγματα, όπως μια σοκολάτα ή μερικά λουλούδια. Έτσι την βοηθάτε να αφήσει πίσω της το αρνητικό κλίμα της ημέρας και της φτιάχνετε την διάθεση.

Ακούστε τον

Ακούστε τον σύντροφό σας όταν σας μιλά είτε για κάτι θετικό είτε για κάτι αρνητικό που προέκυψε μέσα στην ημέρα του, καθώς αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να του δείξετε ότι του δίνετε προσοχή και ότι ενδιαφέρεστε για όλα όσα τον ενδιαφέρουν.

Μαγειρέψτε της

Την ημέρα που θα έχετε μερικές ελεύθερες ώρες, μπορείτε να της μαγειρέψετε ένα απλό γεύμα για να της δείξετε ότι την σκέφτεστε. Δεν είναι απαραίτητο να δοκιμάσετε κάποια μεγάλη ή δύσκολη συνταγή. Παραμείνετε σε κάτι απλό, μιας και η πρόθεση είναι που μετράει.

Να είστε παρόντες

Ακόμα και αν η καθημερινότητα, ορισμένες φορές, μας «πνίγει» με υποχρεώσεις και καθήκοντα, θα ήταν καλό να είστε παρόντες σωματικά και κυρίως νοητικά σε οτιδήποτε και αν κάνετε μαζί. Μην αφήνετε τις ανησυχίες σας να «κλέβουν» τον χρόνο που αφιερώνετε ο ένας στον άλλο.

Κάντε του κομπλιμέντα

Κάντε του ένα μικρό κομπλιμέντο, καθώς αυτές οι λεκτικές επιβεβαιώσεις του τονώνουν το ηθικό και την ψυχολογία. Πείτε του πόσο υπερήφανοι είστε για τα επιτεύγματά του ή για όσα κατάφερε να διαχειριστεί μέσα στην ημέρα. Αυτά τα κομπλιμέντα λειτουργούν ως μικρές «δόσεις» αγάπης, που θα τον κάνουν να αισθανθεί υπέροχα.

Στείλτε μηνύματα όταν είστε μακριά

Όταν δεν είστε μαζί, δοκιμάστε να της στείλετε ένα μήνυμα για να την ρωτήσετε πώς πάει η μέρα της ή τι κάνει. Με αυτόν τον τρόπο της δείχνετε ξεκάθαρα ότι την σκέφτεστε, ακόμα και όταν είστε μακριά ενώ διατηρείτε και την επικοινωνία σας κατά την διάρκεια της ημέρας.