Είσαι σε σχέση με έναν Λέοντα. Νιώθεις χαρούμενη και ότι περνάτε καλά σε γενικές γραμμές. Τι συμβαίνει όμως όταν εκείνος εκδηλώνει την πιο «σκοτεινή» πλευρά του ζωδίου του που είναι ότι μετατρέπεται σε έναν ναρκισσιστή;

Τι συμβαίνει;

Ναι είναι γνωστό ότι ο Λέων είναι ένα περήφανο ζώδιο και ότι μπορεί κατά καιρούς να γίνει πολύ γενναιόδωρος απέναντι στους άλλους, παίρνοντας πρωτοβουλίες και προσπαθόντας να περάσεις όμορφα.

Αν όμως για τον οποιονδήποτε λόγο του βγει η ναρκισσιστική πλευρά, τότε μην το προσπαθείς. Απλά φύγε. Δε λέμε φυσικά ότι όλοι οι Λέοντες θα γίνουν κάποτε ναρκισσιστές άρα χωρίστε τους. Λέμε όμως ότι κάποιοι λόγω πχ πολυαστρίας στον Λέοντα μπορεί να έχουν μια τάση να είναι πιο αλαζονικοί και ναρκισσιστές απέναντί σας.

 

Πότε φέυγεις;

Όταν βλέπεις ότι δε σου εκφράζει πώς νιώθει για εσένα. Αν δεις ότι έχει αρχίσει να δίνει πολλή περισσότερη βάση στην  εμφάνιση και όχι στο περιεχόμενο ενός χαρακτήρα. Όταν βλέπεις να σου κάνει προσωπικές λεκτικές επιθέσεις για να σε μειώσει και να νιώσει καλύτερα από εσένα επειδή εσύ θα νιώσεις χειρότερα, τότε φύγε.

 

Δεν είναι απαραίτητα θέμα ζωδίου, αλλά είναι θέμα πιθανοτήτων βάσει ζωδίου

Δε λέμε ότι όλοι οι Λέοντες είναι το ίδιο. Κοιτάμε τις πιθανότητες όμως. Αν κάποιος φερειπείν είναι Λέων, με ωροσκόπο Λέων και Ερμή στον Λέοντα, ε τότε είναι Λέων σε πολλές ποιότητες της καθημερινότητάς του και κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανίσει αρκετά εγωιστικά και ατομικιστικά στοιχεία.