Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που εκφράζει με τον πιο κυνικό τρόπο τα συναισθήματά του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όταν του μιλήσεις κάπως αλλιώς ή γενικότερα αν τον προσβάλλεις, να το παίρνει πολύ άσχημα.

Δε θα σου μιλάει

Σου κάνει τον χειρότερο ψυχολογικό πόλεμο που είναι να μη σου μιλάει και να αδιαφορεί πλήρως για εσένα. Εσύ μπορεί να του απολογείσαι και να του ζητάς όλα τα «συγγνώμη» του κόσμου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εκείνος θα τα δεχτεί ή ότι θα κάτσει να σε ακούσει.

 

Φεύγει

Αυτό είναι το κλασικό χαρακτηριστικό του, έχει έντονες τάσεις φυγέις. Δε θέλει να σε ακούσει και δε θα σε ακούσει με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται. Συνεπώς του λες εσύ κάτι και καταλαβαίνεις ότι το παρεξήγησε. Στη συνέχεια εκείνος σηκώνεται, φεύγει και δε σου μιλάει ή δε σε κοιτάει καν.

 

Δε θα επικοινωνήσει

Αν περιμένεις μήνυμα ή τηλέφωνο από έναν Αιγόκερω απλά θα περιμένεις και θα περιμένεις μέχρι το άπειρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στη διαδικασία να μειώσει τον εγωισμό του για δική σου χάρα και αυτό σημαίνει πρακτικά ότι εσύ πρέπει να κάνεις το κύριο βήμα.

 

Μετάνιωσε και να το εννοείς

Σε κάθε περίπτωση αν μετάνιωσες που τον πλήγωσες συναισθηματικά και τον νευρίασες, δείξε του πως ξέρεις ότι έχεις κάνει λάθος. Θα το εκτιμήσει πραγματικά και μπορεί να σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Άσε τον να ηρεμήσει

Αν δεν του δώσεις τον χρόνο που χρειάζεται, μην περιμένεις από εκείνον να σου δώσει την ευκαιρία που τόσο ζητάς. Είναι σίγουρο το γεγονός ότι αν δεν ηρεμήσει δε θα σε συγχωρέσει. Και το ξέρεις πολύ καλά αυτό.

 

Άσε τον να πει αυτά που θέλει

Αν δεν τον αφήσεις να πει αυτά που θέλει, τότε μην περιμένεις να καταλήξετε πουθενά εσείς οι δύο. Απλά θα έχει νεύρα απέναντί σου, τα οποία δε θα υποχωρούν.