Υλικά:

8 λουκάνικα Φρανκφούρτης
4 ψωμάκια για hot dog, μακρόστενα
4κ.σ. μουστάρδα
2κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
2κ.γλ. θυμάρι
1κ.σ. ζάχαρη, άχνη
Αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία:

1.Ζεστάνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε τα κρεμμύδια για περίπου 8 λεπτά.
2.Προσθέστε την ζάχαρη, το κρασί και το θυμάρι. Σιγοβράστε μέχρι να εξατμιστεί εντελώς το κρασί και αλατοπιπερώνετε.
3.Βράστε τα λουκάνικα και στραγγίξτε τα καλά.
4.Έπειτα τοποθετήστε τα στα ψωμάκια μαζί με τα κρεμμύδια και την μουστάρδα.