Ο συγκεκριμένος τύπος συντρόφου είναι αυτός που θα έρθει και σχεδόν θα μας πιάσει από το χέρι για να μας βγάλει από μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση. Είναι εκείνος με τον οποίον θα έχουμε σχέση αλλά δε θα κρατήσει πολύ.

Συνήθως αυτοί οι σύντροφοι έρχονται λίγες φορές στη ζωή μας αλλά μας έχουν αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία για διάφορα θέμαα στα οποία μπορεί και εμείς οι ίδιοι να είχαμε κάνει κάποιο λάθος.

Σύντροφος «γέφυρα»

Αυτό το είδος ανθρώπου υποτίθεται ότι μας κάνει να προχωράμε μπροστά στη ζωή μας και να ξεπερνάμε τα όποια εμπόδια. Αυτοί οι τύποι σχέσεων είναι μάλλον σύντομοι και εντατικοί.

Ένα τέτοιο πρόσωπο έχει σκοπό να μας βοηθήσει να βγούμε από την σημερινή μας θέση σε ένα νέο καλύτερο μέρος. Έτσι, πρέπει να προσελκύσουν την προσοχή μας ώστε να είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε αυτό το βήμα. Ο καλύτερος τρόπος να προσελκύσουν την προσοχή μας είναι να τους ερωτευτούμε τρελά.

Μόλις βάλουμε τα πόδια μας σε μια γέφυρα και κάνουμε μερικά πρώτα βήματα, αρχίζουν να εξαφανίζονται από τη ζωή μας. Συχνά, φεύγουν τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκαν. Αισθανόμαστε σύγχυση και δεν καταλαβαίνουμε γιατί έχουν φύγει. Ο λόγος είναι απλός: έχουν εκπληρώσει τη σύντομη αλλά βαθιά αποστολή τους και τώρα είναι ελεύθεροι να φύγουν.

Ίσως να μετακομίσαμε σε μια διαφορετική χώρα, να αλλάξουμε μια δουλειά ή να αποφασίσουμε να ακολουθήσουμε νέα χόμπι. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. πάντα φέρνουν μια αλλαγή.

Είναι ίσως η περίπτωση εκείνου για τον οποίον θα λέμε «να είναι καλά που με έκανε να σκέφτομαι πιο αισιόδοξα, ή διαφορετικά». Μπορεί να γίνουν και πηγή έμπνευσης που θα μας κάνει να προχωρήσουμε σε καινούργια πράγματα και να εξελιχθούμε αρκετά πιο γρήγορα.

Σίγουρα θα θέλει να μας δει να θριαμβεύουμε. Αυτό δε σημαίνει ότι μένει πάντα εκεί όμως. Μπορεί να φεύγει γιατί τα πολύ έντονα συναισθήματα δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος για μια σταθερή σχέση.

 

Πηγή: yourtango.com