Νέες αποκαλύψεις για το φονικό τροχαίο με εγκατάλειψη στη Γλυφάδα έρχονται στο φως της δημοσιότητας με αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν στο σημείο να μιλά για το περιστατικό.

Η γυναίκα βρισκόταν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, κοντά στο σημείο, την ώρα του δυστυχήματος και μιλώντας στο Star τόνισε πως «εκείνη την ώρα, γύρω στις 01:30, η Βουλιαγμένης είναι σχεδόν άδεια. Συνάντησα τη μαύρη Corvette μπροστά μου, η οποία πήγαινε αρκετά πιο γρήγορα από μένα, εγώ πηγαίνω σιγά. Ακολούθησαν δύο μηχανές».

«Δεν περνάνε δέκα δευτερόλεπτα και ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος και είδα σπίθες. Από το σοκ και από τις εικόνες που είδα, που δεν θα ήθελα να περιγράψω, μου έσβησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου» πρόσθεσε.

Μιλούσα στον μοτοσικλετιστή – Δεν άκουγε

Στη συνέχεια, η αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε ότι ο οδηγός του πρώτου οχήματος που χτυπήθηκε από τη Corvette, κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς τον οδηγό του αυτοκινήτου για να δει πώς είναι.

«Εκείνα τα δευτερόλεπτα, είδαμε ότι το παιδί ήταν πεσμένο κάτω στον δρόμο, στον παράδρομο. Αμέσως κάλεσα ασθενοφόρο και το 100. Περίπου σε 2,5 λεπτά ήταν εκεί. Από το σοκ μου, πήγα και του μίλαγα. Δυστυχώς, δεν υπήρχε πλέον ζωή μέσα του».

«Δεν είδα ποιος οδηγούσε τη μαύρη Corvette, ούτε είδα αν ήταν μέσα ή αν έφυγε» κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο