ΙΧΘΥΕΣ 

Αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε απογειώσει, με τις εξελίξεις που πρόκειται να φέρει στην προσωπική σου ζωή. Δεν είναι μόνο ότι έχεις μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξεις ό,τι θέλεις ή να γυρίσεις μια κατάσταση προς όφελός σου, αλλά και θα κάνεις και τυχερές γνωριμίες από το πουθενά. Απρόσμενες ειδήσεις και πληροφορίες που θα πάρεις θα σε βοηθήσουν αρκετά ενώ δεν αποκλείεται να επιχειρήσεις μια παρέμβαση στην εμφάνισή σου, που θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου κι όχι μόνο. Επιπλέον, η καθημερινότητά σου ίσως εμπλουτιστεί με περισσότερες μετακινήσεις και συναντήσεις, ενώ θα είναι πιο συχνές οι αποδράσεις σου για να αλλάξεις παραστάσεις ή να ξεκουραστείς. Μετά από ένα γεγονός, ίσως έρθεις πιο κοντά με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Πολύ σημαντική για σένα είναι αυτή η Νέα Σελήνη, που γίνεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο, καθώς θα βιώσεις απίθανα και ξαφνικά περιστατικά που θα προκαλέσουν αναστάτωση στις σχέσεις σου. Προβλήματα συνεννόησης, αντιδράσεις και τάσεις ανεξαρτητοποίησης θα σε βγάλουν κάποια στιγμή από τα ρούχα σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου ξεφουρνίσουν και ένα «δεν μπορώ άλλο, υποφέρω» και να σε αφήσουν ξεκρέμαστο. Άκρη δε θα μπορείς να βγάλεις, αφού θα έχεις να κάνεις με ένα σωρό αντιφάσεις, εκκεντρικότητες, προκλητικότητα και παραξενιές, γι’ αυτό και κάθε σου προσπάθεια εξεύρεσης μιας λύσης από κοινού θα βρει σε τοίχο. Αν, μάλιστα, επιμείνεις, πολύ πιθανό να υπάρξουν και οριστική διακοπή ή χωρισμός. Να παραμείνεις όσο γίνεται πιο ψύχραιμος, γιατί αποφάσεις κάτω από συναισθηματικό βάρος και σπασμωδικές κινήσεις θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου, να είσαι σχεδόν βέβαιος ότι για τίποτα δεν πρέπει να είσαι βέβαιος, κυρίως όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, που οι ισορροπίες είναι λεπτές και ανά πάσα ώρα μπορεί να βρεθείς σε άλλη θέση ή ακόμα και να τεθείς εκτός παιχνιδιού, χωρίς να το καταλάβεις.

Στην παρούσα φάση, οφείλεις να είσαι alert και να αντιδράσεις άμεσα. Θα υπάρξουν αλλαγές που θα σε αιφνιδιάσουν ή αποφάσεις που θα σε φέρουν προ τετελεσμένου, οπότε το να χάσεις την ψυχραιμία σου είναι το πιο εύκολο, ακόμα και να φτάσεις στο σημείο να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις. Ίσως όμως να ήρθε η στιγμή να κάνεις την έκπληξη και όχι μόνο να μετατρέψεις μια κατάσταση από κατά σε υπέρ σου, αλλά και να διαλύσεις τις αρνητικές εντυπώσεις που εσφαλμένα έχουν δημιουργηθεί για το πρόσωπό σου. Εκτός αν προκύψει από το πουθενά μια πρόταση που είναι πολύ καλή για να αρνηθείς και οδηγηθείς από μόνος σου στην πόρτα εξόδου, εκπλήσσοντας τους πάντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Απρόοπτα γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σου φέρνει η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Τα θέματα που θα ανακύψουν είναι αρκετά, τα οποία θα σε αναγκάσουν να ξεχάσεις τα δικά σου και να ασχοληθείς είτε με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και τα προβλήματά του είτε με το να τρέχεις να διορθώνεις λάθη και παραλείψεις.

Παρεξηγήσεις και μπερδέματα θα δημιουργούν εντάσεις ενώ αλλαγές, βλάβες, αναγκαστικές μετακομίσεις ή φιλοξενίες θα σε επηρεάσουν συναισθηματικά. Λογικό είναι, με το τρελάδικο που θα επικρατεί, να επηρεαστεί η αποδοτικότητα στη δουλειά σου ή η σχέση σου με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ουρανό στον 4ο σου και τη Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο το να μην προκληθεί αναστάτωση στα ερωτικά σου και να πάνε όλα, όπως τα σχεδίαζες, απλά, δε γίνεται. Το αστείο μάλιστα είναι ότι άλλο πρόσωπο θα θέλεις, άλλο θα ξετρελαθεί μαζί σου ή αυτό που δεν του έδινες καμία σημασία, τώρα μπορεί και να το σκέφτεσαι σοβαρά. Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και σταθερό κι εκεί που ήσουν μόνος, ενδέχεται να ζευγαρώσεις ή και το ανάποδο.

Το ίδιο εύκολα ίσως μεταβληθεί και η κατάσταση στα οικονομικά σου με μια ξαφνική ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου, ένα κέρδος ή ένα απρόσμενο έξοδο που θα σε βγάλει εκτός προγραμματισμού ή μια μεγάλη χασούρα που θα σε αφήσει ξεκρέμαστο. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, το να μην ενδίδεις στις παρορμήσεις σου, στην προκείμενη φάση, ίσως σε σώσει από τα χειρότερα.

ΛΕΩΝ

Σεξ και χρήματα θα είναι αυτά που θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σου με Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου και οι κινήσεις σου, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οφείλουν να είναι γρήγορες και έξω από την πεπατημένη, προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις που πραγματικά θα είναι αρκετές και ορισμένες από αυτές θα σε ξεπεράσουν.

Επιπλέον, να ξέρεις ότι είτε θα αιφνιδιάσεις εσύ είτε θα αιφνιδιαστείς από γεγονότα και αλλαγές, γι’ αυτό προτίμησε το πρώτο για να έχεις τη λιγότερη χασούρα. Υπάρχει κι η περίπτωση να εμφανιστεί στο δρόμο σου κάποιος/α που διαφέρει από τα μέχρι τώρα στάνταρ σου και θα σε αναστατώσει, με τη θετική ή την αρνητική έννοια του όρου, όπως επίσης και ένας έρωτας κεραυνοβόλος, με σύντομη ημερομηνία λήξης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ερωτικός σου τομέας πλήττεται με τη Νέα Σελήνη, που έχει συντροφιά τον Ουρανό, που βρίσκεται απέναντί σου, στον Ταύρο. Όπως αντιλαμβάνεσαι (κι ενδεχομένως έχεις καταλάβει καιρό τώρα), οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για το κάθε τι που θα προκύψει ξαφνικά και θα ανατρέψει την κατάστασή σου. Δεν είναι να ξενοιάζεις, δεν είναι να βασίζεσαι και κυρίως δεν είναι να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο.

Παράμεινε δύσπιστος ή φρόντισε να μην τρέφεις προσδοκίες, όσο κι αν η άλλη πλευρά σου δείχνει το αντίθετο, αφού υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι από τη μια στιγμή στην άλλη. Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις σου, όπου δεν μπορείς να ελέγξεις τα πράγματα. Μια απροσδόκητη λήξη, όσο κι αν σε πειράξει, ίσως σε απελευθερώσει κιόλας.