Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν αρκετές ευαισθησίες. Είναι κατανοητό ότι οι ευαισθησίες αυτές τα κάνουν να έρχονται πιο κοντά στους άλλους. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι ίδια σε κάθε περίσταση.

Θα σε χρησιμοποιήσουν συναισθηματικά αν αυτό θέλεις να ρωτήσεις…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν δεν περνάει καλά λόγω κάποιων γεγονότων μέσα στη μέρα, αυτή η κατάσταση τον κάνει να μη μιλάει και τόσο καλά με αποτέλεσμα να σου μεταφέρει την αρνητική του ενέργεια και τη μιζέρια.

Όταν ο Καρκίνος γίνεται ανασφαλής, συχνά θα χρησιμοποιήσει εσένα ή τους φίλους του προσπαθώντας να σας τραβήξει την προσοχή.

Ατυχώς για εκείνον, δεν συνειδητοποιεί ότι σου ζητάει να τον παρηγορήσεις και να πάρεις το μέρος του, αφού συνήθως είναι πολύ σκοτισμένο το κεφάλι του εκείνες τις στιγμές. Αν τον αγαπάς και τον νιώθεις, αυτό μπορεί να μη μοιάζει τόσο κακό, αλλά μετά την πέμπτη ή έκτη φορά, θα το λέγαμε επιεικώς… ενοχλητικό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ζήλια του και η χειριστική του συμπεριφορά δεν έχει όρια. Θα τον δεις από τη μία να παριστάνει τον αδιάφορο και από την άλλη να μη μπορεί να κρατήσει την όποια ανησυχία αισθάνεται για εσένα.

Πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν αντιδράσεις με τον τρόπο που θέλει, δεν θα διστάσει να σου πει εκείνος πως θέλει να νιώθεις. Όταν είναι στις κακές του, μπορεί να γίνει πολύ χειριστικός με τους ανθρώπους γύρω του.

Όταν ο Σκορπιός σε χρησιμοποιεί σε βλέπει κάπως σαν σάκο του μποξ. Μπορεί οι αντιδράσεις του να δείχνουν ότι τα έχει μαζί σου και κάνει προσωπική επίθεση, αλλά στην πραγματικότητα ξεσπάει επάνω σου επειδή εκείνος έτυχε να μην είναι στις καλές του ή να έχει περάσει μια πολύ κακή μέρα.

Μπορεί να σου κάνει μπούλινγκ, να προσπαθεί να σε κρατάει σε μόνιμα άσχημη διάθεση ή να σε αγνοεί εντελώς μέχρι να του ζητήσεις συγνώμη. Χρειάζεται πάντως να είσαι πολύ προσεκτικός/ή με τον Σκορπιό, επειδή είναι πολύ ΚΑΛΟΣ σε αυτό που κάνει.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολύ δράμα σε σημείο να καταλήγει να γίνεται κουραστικό ψυχικά και γενικότερα να χάνεις το ενδιαφέρον σου πολύ γρήγορα. Αυτό τον κάνει να νιώθει και λιγότερο όμορφα γύρω σου και εσύ γύρω του.

Οπότε όταν σε πάρει και σε ρωτήσει αν έχεις χρόνο για λίγη παρεούλα, βεβαιώσου πρώτα ότι ενδιαφέρεται πραγματικά να περάσετε χρόνο μαζί ή απλώς σε εκμεταλλεύεται για να μην υποφέρει από βαρεμάρα.

Του αρέσει να αξιοποιεί στο έπακρο ό,τι κάνει. Ακόμα και αν η ατζέντα του περιλαμβάνει να μείνει στο κρεβάτι όλη μέρα και να βλέπει σειρές ή ταινίες στη συνδρομητική, δεν παύει να αισθάνεται ότι επιτελεί κάτι.

Αν νιώθει ότι ο χρόνος του δεν είναι δημιουργικός, θα σε χρησιμοποιήσει για να περάσει ευχάριστα, ενώ παράλληλα έχει το ταλέντο να σε κάνει να πιστέψεις ότι πραγματικά απολαμβάνει την παρέα σου. Σόρρυ, αλλά θα προτιμήσει να είναι με τον οποιονδήποτε, χωρίς καμία διάκριση, παρά να βαριέται τη ζωή του!