«Θύμα» του κοροναϊού και ο Τομ Κρουζ

Αναβλήθηκαν εξαιτίας του κοροναϊού τα προγραμματισμένα γυρίσματα για την νέα ταινία με τον Τομ Κρουζ «Επικίνδυνες Αποστολές»
26 Φεβρουαρίου 2020 | 10:23

Αναβλήθηκαν εξαιτίας του κοροναϊού τα προγραμματισμένα γυρίσματα στην Ιταλία για τη νέα ταινία με τον Τομ Κρουζ «Επικίνδυνες Αποστολές», που θα διαρκούσαν τρεις εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε  η αμερικανική εταιρεία παραγωγής ταινιών Paramount Pictures.

Τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν, Δευτέρα, στη Βενετία, όπου από την Κυριακή έχουν ματαιωθεί οι ετήσιες αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ιταλία ανήλθε ήδη στα 283 και έχει αποκλειστεί μεγάλο μέρος του πλούσιου Βορρά για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

«Για την ασφάλεια και την υγεία των συντελεστών και μετά τις προσπάθειες των τοπικών αρχών της Βενετίας να ανασταλούν οι δημόσιες συναθροίσεις, τροποποιούμε το σχέδιο παραγωγής για τις τρεις εβδομάδες των γυρισμάτων στη Βενετία–το προγραμματισμένο πρώτο σκέλος μια μεγάλης παραγωγής για τις «Επικίνδυνες Αποστολές 7», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Paramount Pictures, που ανήκει στην εταιρεία ViacomCBS.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει στους συντελεστές της ταινίας να επιστρέψουν στα σπίτια τους όσο δεν πραγματοποιούνται τα γυρίσματα και ότι θα «εξακολουθήσει να παρακολουθεί την κατάσταση» στην Ιταλία.

Δεν διευκρίνισε ωστόσο πότε αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή.

Η έβδομη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών Επικίνδυνες Αποστολές αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιούλιο του 2021, ενώ είναι προγραμματισμένη και μια όγδοη για το 2022.

Και ο Τζέιμς Μποντ «θύμα» του κοροναϊου

Ο Τομ Κρουζ θα υποδύεται και πάλι τον μυστικό πράκτορα Ίθαν Χαντ και στις δύο ταινίες που θα σκηνοθετήσει ο Κρίστοφερ Μακουάρι.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και οι συντελεστές της νέας ταινίας James Bond «No Time to Die» δεν πρόκειται να παρακολουθήσουν προγραμματισμένη πρεμιέρα στο Πεκίνο και να συμμετάσχουν σε περιοδεία στην Κίνα για την προώθηση της ταινίας, λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times η απόφαση ελήφθη μετά το κλείσιμο 70.000 κινηματογράφων σε ολόκληρη την Κίνα σε μια προσπάθεια να σταματήσει η διάδοση του ιού.

Η πρεμιέρα του «No Time to Die» στην Κίνα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, αλλά τα σχέδια έχουν «τώρα ναυαγήσει», σημειώνεται στο δημοσίευμα.
Το κλείσιμο κινηματογράφων στην Κίνα, τη δεύτερη περιοχή στον κόσμο με τα περισσότερα κέρδη από την προβολή κινηματογραφιών ταινιών πλήττει σοβαρά το Χόλιγουντ.

Η ταινία «No Time to Die» θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Απριλίου.

 

Πρόσφατα Άρθρα
Πώς προετοιμάζουμε το παιδί για το γιατρό; 19 Ιουνίου 2026, 08:00
Οικογένεια: Πώς να ζείτε χωρίς ακαταστασία όταν έχετε παιδιά 10 Ιουνίου 2026, 08:00
Ύπνος νεογέννητου: Tips & tricks για να κοιμάται περισσότερο και πιο ήρεμα 29 Μαΐου 2026, 19:00
Πώς να κάνετε μπάνιο το νεογέννητο χωρίς άγχος 26 Μαΐου 2026, 08:00
Ασφάλεια στο σπίτι με μικρά παιδιά: 6 πρακτικές συμβουλές 25 Μαΐου 2026, 19:00
Σαλικυλικό οξύ & Ακμή: Το μυστικό για καθαρή επιδερμίδα 25 Μαΐου 2026, 12:30
Τι χρειάζεται πραγματικά το μωρό τον πρώτο χρόνο; 25 Μαΐου 2026, 08:00
Eco-friendly οικογένεια: Διδάξτε στα παιδιά να προστατεύουν το περιβάλλον 25 Μαΐου 2026, 08:00
Πόνος στη μέση: Πρακτικά tips για αγκαλιές χωρίς ενοχλήσεις 21 Μαΐου 2026, 14:00
Τι πραγματικά χρειάζεσαι στη βαλίτσα του μαιευτηρίου 21 Μαΐου 2026, 08:00
Όταν η ημικρανία συναντά τη γονεϊκότητα: Tips που σώζουν την κατάσταση 18 Μαΐου 2026, 08:00
Ασφάλεια και παιδί: Οι 9 βασικοί κανόνες 16 Μαΐου 2026, 08:00
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version