Ορισμένες ερωτήσεις που θα κάνεις στον σύντροφό σου για εσάς τους δύο, θα είναι αρκετές για να μπορέσετε να καταλάβετε τι θέλετε εσείς οι δύο ο ένας από τον άλλον.

Υπάρχει κάτι που θέλεις να μου πεις και δε μου το λες;

Με αυτό τον τρόπο δείχνεις στον αγαπημένο σου ότι κατανοείς ότι κάποια πράγματα μπορεί να τον κάνουν να νιώθει ευάλωτος.

Δείχνοντας κι εσύ αυτή την πλευρά θα τον κάνε να σε εμπιστευτεί και να φτάσερε τη σχέση σε ένα βαθύ δέσιμο. Ίσως αυτό να έχει να κάνει με το σεξ, με τους συγγενείς, με το κινητό, με το ότι δεν τον στηρίζεις μπροστά σε άλλους ή με το να νιώθει κάπου ανεπαρκής.

 

Σε καλύπτει η συχνότητα που κάνουμε σεξ;

Αυτό δεν έχει να κάνει με τη σεξουαλική επαφή. Μπορεί να θέλει να περπατάτε χέρι χέρι ή να του δίνεις μια αγκαλιά ή ένα χάδι όταν είστε με παρέα. Το άγγιγμα συχνά είναι απόδειξη αγάπης και αυτό μπορεί να συμβάλει στο να νιώσει ο σύντροφός σου ότι τον αγαπάς.

 

Πώς νιώθεις για εμάς τους δύο;

Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για να συζητήσεις μαζί με αυτό των οικονομικών γιατί σπάνια είμαστε απόλυτα ανοιχτοί ως προς αυτά. Θα βοηθούσε να ξεκινούσατε εντοπίζοντας αυτό που δεν λειτουργεί για εσάς στο σεξ, αναγνωρίζοντας αυτό που πάει καλά και αναφέροντας τι θα μπορούσε να γίνει για να αλλάξει κάτι.

 

Αν σε έχει ενοχλήσει κάτι θέλεις να μου το πεις;

Μπορεί να είναι σκληρή η απάντηση και να μην περιμένεις καν να την ακούσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις όμως είναι να ακούσεις χωρίς να διακόψεις – είναι πώς το εξέλαβε και πώς ένιωσε εκείνος. Το δύσκολο κομμάτι είναι να το αποδεχτείς για να μπορέσεις μετά να προχωρήσεις.