Οι πιο έξυπνες και απλές λύσεις για να διορθώσουμε τις ατέλειες στο βλέμμα κρύβονται στο ψυγείο και στο ντουλάπι της κουζίνας.

* Παγωμένα κουτάλια: 

Κλασικό και αγαπημένο. Βάζουμε 2 κουταλάκι του γλυκού στην κατάψυξη. Μετά από μία ώρα, τα τοποθετούμε σε κλειστά μάτια για 20 λεπτά. Αντίο, πρήξιμο!

* Νερό και βιταμίνη Ε: 

 

Αναμειγνύουμε 3 κουταλιές σούπας κρύο νερό με 2-3 σταγόνες βιταμίνη Ε (θα τη βρούμε σε αμπούλες στα φαρμακεία). Εμποτίζουμε με αυτό το μείγμα δυο δίσκους ντεμακιγιάζ και τους βάζουμε στα μάτια για 20 λεπτά. Το πρήξιμο θα μειωθεί αισθητά.

* Το ασπράδι αυγού:

 

Ανακατεύουμε το ασπράδι ενός αυγού μέχρι να «στέκεται» και το απλώνουμε με ένα πινέλο σε κλειστά βλέφαρα και στη γύρω περιοχή. Περιμένουμε 20 λεπτά και ξεπλένουμε με κρύο νερό. Το ασπράδι θα κάνει φυσικό lifting στην περιοχή.

* Γάλα:

 

Βουτάμε δυο δίσκους ντεμακιγιάζ σε γάλα και τους τοποθετούμε σε κλειστά βλέφαρα για 20 – 30 λεπτά. Έτσι μειώνουμε την κατακράτηση υγρών και ανακουφίζουμε την περιοχή από ερεθισμούς και κοκκινίλες.

* Σακουλάκια τσαγιού:

 

Ρίχνουμε σε βραστό νερό δυο σακουλάκια τσαγιού για μερικά δευτερόλεπτα, προκειμένου να «ξυπνήσουμε» τις ιδιότητες του βότανου. Στη συνέχεια, το φυλάμε στην κατάψυξη για μισή ώρα. Στη συνέχεια, τα εφαρμόζουμε στα μάτια και μένουμε ξαπλωμένες για 30′. Το τσάι καταπολεμάει τις λεπτές γραμμές και τις δυσχρωμίες.