Δίδυμος

 Ένας Δίδυμος έχει την τάση να θέλει να ευχαριστήσει τους άλλους. Κι αυτό βρίσκει την καλύτερη εφαρμογή του στην κρεβατοκάμαρα όπου ένας τυπικός εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου θέλει να ξέρεις ότι νοιάζεται για την ικανοποίησή σου. Αυτό μπορεί να είναι πού ελκυστικό στην αρχή, μέχρι να αποφασίσει ότι θέλει να ασχοληθεί μαζί σου για να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο από αυτό που είσαι ακόμα κι αν ούτε εσύ έχεις συνειδητοποιήσει ότι το χρειάζεσαι. Ο Δίδυμος δεν ξέρει ότι είναι ενοχλητικός: θεωρεί ότι η ειλικρίνειά του θα είναι βοηθητική και αυτό που τον κάνει καλό εραστή αλλά κακό σύντροφο είναι η προσπάθεια που κάνει για να σε σώσει από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Λέων

Δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι χάλια σε όλα τα άλλα εκτός από το σεξ αλλά αν συναντήσεις έναν από αυτούς τους εκπροσώπους του ζωδιακού που τυχαίνει να μπορούν να σου δώσουν τον καλύτερο οργασμό τότε ίσως αυτό να σημαίνει ότι τελεμπελιάζει στη φροντίδα των πεζών πραγμάτων στη ζωή. Ένας τυπικός Λέοντας είναι σπουδαίος εραστής και περηφανεύεται για αυτό . Αυτό μπορεί να είναι καλό διότι γνωρίζοντας πόσο καλός είναι θα σε ενημερώσεις για τις “κακές προθέσεις” τους πριν τις επιχειρήσει. Θα απολαύσεις τις στιγμές και δεν θα το μετανιώσεις μέχρι να έρθει η ώρα να κάνεις σχέση μαζί του. Ας το θέσουμε έτσι: μετά το σεξ  μην περιμένεις κουβεντούλα. Το να κοιμάσαι με έναν Λέοντα είναι ωραίο αρκεί να μην έρθει η ώρα να θέλεις κάτι παραπάνω από σεξ.

Σκορπιός

Όσο καλός εραστής και να είναι ένας Σκορπιός θα πρέπει να σκεφτείς δυο φορές πως η σαρκική απόλαυση δεν είναι ο στόχος. Έχουν πολλά να δώσει στην ερωτική σου ζωή,  ξέρει τι είναι αυτό που τον κάνει να περνάει καλά σε αυτό το κομμάτι και μπορεί να βρει και αυτό που θα κάνει κι εσένα να περνάς καλά -βέβαια εσύ έρχεσαι πάντα σε δεύτερη μοίρα. Δεν τον ενδιαφέρει η έγκριση σου γιατί έχει αρκετή αυτοπεποίθηση σε αυτόν τον τομέα. Αυτή η αλαζονεία μπορεί να τον κάνει να μοιάζει γοητευτικός αλλά είναι και η άκρη του νήματος για να καταλάβεις ότι δεν σε υπολογίζει. Αν ερωτεύεσαι πιο εύκολα έναν καλό εραστή, πρόσεχε με τον Σκορπιό γιατί μπορεί να συνθλίψει τα όνειρά σου.