Μιλάμε για τον Δίδυμο. Το ζώδιο με τις συχνές εναλλαγές των συναισθημάτων και φυσικά εκείνο το ζώδιο που δε σηκώνει τον αντίλογο εύκολα εκτός αν έχει κάποια δυνατή επιχειρηματολογία ο συνομιλητής του.

Είναι από εδώ και από εκεί…

Δε θα τον δεις να ηρεμεί λίγο. Θα τον δεις να χάνεται κάθει τρεις και λίγο. Δε μπορεί να κάτσει σταθερά σε ένα σημείο για πολλή ώρα. Είναι αρκετά υπερκινητικός αλλά και γοητευτικός ενώ λατρεύει το φλερτ!

Έχει υψηλό δείκτη νοημοσύνης συνήθως αλλά δεν είναι το είδος του άντρα που θα δείξει την εξυπνάδα του για να «φανεί». Αν θέλετε να τον κερδίσετε θα χρειαστεί να του αποδείξετε τα «καλά» μιας μονογαμικής σχέσης με πονηριά και λεπτούς χειρισμούς. Μην τον πιέσετε ποτέ. Πάντοτε  ψάχνει για κάτι νέο και κρίνεται σκόπιμο να επιστρατεύσετε τη διπλωματία και την ευελιξία σας για να τον αντέξετε και να τον κρατήσετε κοντά σας.

Θα τον γνωρίσετε την ώρα που ψάχνει κάτι σε μια βιβλιοθήκη, σε ένα internet cafe, σε οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο. Θα τον συναντήσετε σε ένα πάρτι, πιθανότατα θα κάνει τον DJ. Θα τον δείτε να αγορεύει ως νομικός, να τρέχει ως ρεπόρτερ. Πείτε του ένα κουτσομπολιό! Μόλις τον κερδίσατε!

Μην περιμένεις να μη φλερτάρει από εδώ και από εκεί. Έχει αυτήν την τάση να βαριέται και εύκολα άλλωστε. Δεν καταλαβαίνει γιατί εσείς θα πρέπει να τον ζηλέψετε! Στα υπόψη, τις περισσότερες φορές ερωτεύεται με τη φαντασία.