Το ευαίσθητο αυτό ζώδιο δεν αφήνει τίποτα να μείνει απαρατήρητο και ασχολίαστο στον χώρο της εργασίας του. Θέλει να είναι επαγγελματίας αλλά με ψυχαναγκαστικό τρόπο.

Εξέλιξη στα επαγγελματικά

Όταν ο ίδιος ξεπεράσει την όποια εσωστρέφεια που τον χαρακτηρίζει, τότε θα λάμψει κι ο δυναμικός του χαρακτήρας και δε θα υπάρχει πια τίποτα ακατόρθωτο γι’ αυτόν. Έχει απίστευτη επιμονή και θα υποστηρίξει τα πιστεύω του.

Έχει ισχυρή διαίσθηση, ενσυναίσθηση, και καλλιεργημένη την ευαισθησία, την ικανότητα να παρατηρεί και, φυσικά, την ευφυΐα. Μπορεί να γίνει άριστος επιχειρηματίας και επενδυτής, λόγω της διαίσθησής του και της πνευματικής του ικανότητας κι έχει ένα δημιουργικό, πρωτοπόρο μυαλό που σκέφτεται γρήγορα και μπορεί να προβλέψει τις μελλοντικές τάσεις.

Ξέρει να προσελκύει τον πλούτο και που να τον επενδύσει. Τα χρήματα και η οικονομική άνεση είναι το παν για έναν Καρκίνο, αφού του χρησιμεύουν για τα επιχειρηματικά του σχέδια.

Δεν ξοδεύει ασύστολα τα χρήματά του και βάζει πολλά όρια στα έξοδά του επειδή πάντα χρειάζεται οικονομική ασφάλεια. Αν επιτρέψει στον εαυτό του να επικεντρώσει την ενέργειά του χωρίς συναισθηματικά εμπόδια, είναι κάτι παραπάνω από ικανός να επιτύχει τους οικονομικούς του στόχους και να γίνει ιδιαίτερα πετυχημένος επιχειρηματίας.

 

Συνεργασία

Αν συνεργάζεστε με Καρκίνο, θα διαπιστώσετε ότι είναι ο προστάτης του γραφείου, αυτός που θα φροντίσει για όλους. Θα τους κρατήσει προσγειωμένους συναισθηματικά, θα ρωτήσει αν έχουν φάει καλά και θα προσπαθεί να εκπληρώνει τις ανάγκες όλων.

Βλέπει τους συνεργάτες του σαν μέλη της οικογένειάς του και στενοχωριέται αν τυχόν ξεσπάσει κάποιος καυγάς. Είναι υπερβολικά ευαίσθητος και συναισθηματικός σαν χαρακτήρας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον εαυτό του όταν εσωτερικεύει τα συναισθήματά του.

Έχει την ανάγκη να είναι χρήσιμος στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του. Αφήστε τον να σας φροντίζει και δε θα χάσετε. Αυτά όμως δε σημαίνουν ότι θα ανεχτεί την αδικία εκεί που συμβαίνει και πόσο μάλλον στον ίδιο. Τότε θα γίνει άλλος άνθρωπος και μπορεί να μιλά κυνικά ή να αδιαφορεί εντελώς.