Η Μίλα Γιόβοβιτς έγινε για τρίτη φορά μανούλα στις 2 Φεβρουαρίου, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τη χαρμόσυνη είδηση είχε κάνει γνωστή η μεγάλη της κόρη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο.

 

https://www.instagram.com/p/B8FHTdGhLGP/?utm_source=ig_embed

 

Η διάσημη ηθοποιός είχε αναρτήσει κι αυτή με τη σειρά της στο Instagram αρκετές φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της καθώς και της οικογένειάς της που την κρατούν αγκαλιά.

« Γεια σε όλους!!! Χωρίς να το γνωρίζω η @evergaboanderson ανακοίνωσε τα νέο για τον ερχομό του μωρού. Και μπορεί πλέον το νέο να είναι …παλιό αναφέρω όμως ότι γεννήθηκε στις 02/02/2020 στις 8:56 π.μ. Το όνομά της Osian Lark Elliot Jovovich- Anderson. Ξέρω ότι το όνομά της είναι μεγάλο, αλλά η οικογένεια δεν μπορούσε να συμφωνήσει με το μεσαίο όνομά της. Η μαμά ήθελε το Lark, εγώ και η @dashielanderson , θέλαμε το Elliot…Τουλάχιστον η μικρή θα έχει επιλογές όταν μεγαλώσει για να διαλέξει αυτό που της αρέσει. Είναι τόσο όμορφη. Τα μαλλιά της είναι πιο φωτεινά σε σχέση με των άλλων κοριτσιών μου και είναι τόσο δυνατή. Είναι το μικρό μας θαύμα και είμαστε τόσο τυχεροί που την έχουμε», είχε γράψει μεταξύ άλλων στο post της η χαρούμενη μανούλα.

 

https://www.instagram.com/p/B8HZxNKneEq/?utm_source=ig_embed

 

Έκτοτε, η Μίλα Γιόβοβιτς ενημερώνει τους followers της για τη νέα καθημερινότητα με τις τρεις κόρες της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

 

https://www.instagram.com/p/B8ZsHnqnRge/

 

https://www.instagram.com/p/B8pWHiEHnuC/

 

Πρόσφατα, η διάσημη μανούλα δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τις δύο κόρες της, την 12χρονη Έβερ και τη νεογέννητη Όσιαν.

“Η Έβερ είναι η καλύτερη μεγάλη αδερφή. Τίποτα δε με κάνει πιο χαρούμενη ή υπερήφανη από το να βλέπω την αγάπη που έχει για τις μικρές της αδερφές. Τόσο η μικρή Όσιαν όσο και η Ντας είναι τυχερές που την έχουν. Κυριολεκτικά κλαίω μερικές φορές όταν σκέφομαι πόσο τυχεροί είμαστε όλοι που την έχουμε στις ζωές μας. Είσαι η καλύτερη Έβερ, σε αγαπάμε τόσο πολύ! (έχω ένα συναισθηματικό πρωινό ως μαμά)”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μίλα Γιόβοβιτς.

Δείτε την ανάρτησή της.

 

https://www.instagram.com/p/B9CYcgHnycc/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: