Μίλα Γιόβοβιτς: Το συγκινητικό μήνυμα για την κόρη της

Η Μίλα Γιόβοβιτς εξέφρασε δημόσια τη συγκίνησή της
1 Μαρτίου 2020 | 06:00

Η Μίλα Γιόβοβιτς έγινε για τρίτη φορά μανούλα στις 2 Φεβρουαρίου, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τη χαρμόσυνη είδηση είχε κάνει γνωστή η μεγάλη της κόρη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο.

 

 

Η διάσημη ηθοποιός είχε αναρτήσει κι αυτή με τη σειρά της στο Instagram αρκετές φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της καθώς και της οικογένειάς της που την κρατούν αγκαλιά.

« Γεια σε όλους!!! Χωρίς να το γνωρίζω η @evergaboanderson ανακοίνωσε τα νέο για τον ερχομό του μωρού. Και μπορεί πλέον το νέο να είναι …παλιό αναφέρω όμως ότι γεννήθηκε στις 02/02/2020 στις 8:56 π.μ. Το όνομά της Osian Lark Elliot Jovovich- Anderson. Ξέρω ότι το όνομά της είναι μεγάλο, αλλά η οικογένεια δεν μπορούσε να συμφωνήσει με το μεσαίο όνομά της. Η μαμά ήθελε το Lark, εγώ και η @dashielanderson , θέλαμε το Elliot…Τουλάχιστον η μικρή θα έχει επιλογές όταν μεγαλώσει για να διαλέξει αυτό που της αρέσει. Είναι τόσο όμορφη. Τα μαλλιά της είναι πιο φωτεινά σε σχέση με των άλλων κοριτσιών μου και είναι τόσο δυνατή. Είναι το μικρό μας θαύμα και είμαστε τόσο τυχεροί που την έχουμε», είχε γράψει μεταξύ άλλων στο post της η χαρούμενη μανούλα.

 

 

Έκτοτε, η Μίλα Γιόβοβιτς ενημερώνει τους followers της για τη νέα καθημερινότητα με τις τρεις κόρες της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

 

 

 

Πρόσφατα, η διάσημη μανούλα δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τις δύο κόρες της, την 12χρονη Έβερ και τη νεογέννητη Όσιαν.

“Η Έβερ είναι η καλύτερη μεγάλη αδερφή. Τίποτα δε με κάνει πιο χαρούμενη ή υπερήφανη από το να βλέπω την αγάπη που έχει για τις μικρές της αδερφές. Τόσο η μικρή Όσιαν όσο και η Ντας είναι τυχερές που την έχουν. Κυριολεκτικά κλαίω μερικές φορές όταν σκέφομαι πόσο τυχεροί είμαστε όλοι που την έχουμε στις ζωές μας. Είσαι η καλύτερη Έβερ, σε αγαπάμε τόσο πολύ! (έχω ένα συναισθηματικό πρωινό ως μαμά)”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μίλα Γιόβοβιτς.

Δείτε την ανάρτησή της.

 

Πρόσφατα Άρθρα
Ντούα Λίπα: Με τον καλό της στο Παρίσι 31 Ιανουαρίου 2026, 13:22
Η Κέιτ Χάντσον σχολιάζει το ότι έκανε πολύ νωρίς παιδιά 29 Ιανουαρίου 2026, 10:08
Κλερ Ντέινς: Κατέρρευσε όταν έμεινε έγκυος στα 44 28 Ιανουαρίου 2026, 12:52
Σπάνια εμφάνιση για Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Μάθιου Μπρόντερικ με τα 3 παιδιά τους 28 Ιανουαρίου 2026, 08:32
Θα τα ξαναβρούν ποτέ οι Μπέκαμ; 27 Ιανουαρίου 2026, 09:42
Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Παντρεύτηκαν πριν γίνουν γονείς 26 Ιανουαρίου 2026, 09:09
Κρις Πρατ: Έχει βρει το μυστικό της οικογενειακής ευτυχίας 26 Ιανουαρίου 2026, 08:00
Celebrities: Μάθαμε τα life hacks 8 διάσημων beauty A-listers 24 Ιανουαρίου 2026, 08:00
Τα bob haircut looks που ξεχωρίσαμε από τη σειρά Emily in Paris 24 Ιανουαρίου 2026, 08:00
Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ: Αν και χωρισμένοι, συμφωνούν σε ένα πράγμα 23 Ιανουαρίου 2026, 08:00
Στράτος Τζώρτζογλου: Χώρισε τελικά με τη Σοφία Μαριόλα; 21 Ιανουαρίου 2026, 10:12
Λίλι-Ρόουζ Ντεπ: Η κόρη του Τζόνι Ντεπ στην κορυφή των πιο κερδοφόρων influencer 21 Ιανουαρίου 2026, 09:40
Μπρούκλιν Μπέκαμ: Οι γονείς μου ήθελαν να καταστρέψουν τη σχέση μας 20 Ιανουαρίου 2026, 15:49
Ποια είναι η 30χρονη σύντροφος του Σον Πεν; 19 Ιανουαρίου 2026, 14:36
Μέγκαν Φοξ και MGK: Τέλος στη σχέση τους – Προτεραιότητα τα παιδιά 18 Ιανουαρίου 2026, 12:36
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version