Είναι έτσι κι αλλιώς τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ενσυναίσθηση που έχουν τα κάνει να σε φροντίζουν και να σε αγαπάνε με όλη τους την ψυχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ταυρίνα, όταν μπαίνει σε μια σχέση, έχει την τάση να καλομαθαίνει σε υπερβολικό βαθμό τον σύντροφό της. Δεν λέμε ότι είναι κακό να του μαγειρεύει, να τον περιποιείται ή να του συμπαραστέκεται, όμως έχει μεγάλη διαφορά η φροντίδα από το «πνίξιμο». Από ένα σημείο και μετά ο σύντροφός της την βλέπει ως… μάνα του και όχι ως την αγαπημένη του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Καρκίνα βαδίζει και εκείνη στα βήματα της Ταυρίνας. Κάνει ακριβώς τα ίδια και ακόμα… περισσότερα. Όσο περνά ο καιρός της βγαίνει ακόμα πιο πολύ το… μαμαδίστικο, αρχίζει να τον βλέπει ως… «παιδί» της και όχι ως εραστή της κι επαναλαμβάνει ατάκες του τύπου «βάλε φανέλα», «μην κάθεσαι στο ρεύμα» ή «να σου φτιάξω μια σούπα να ζεσταθείς». Όταν όμως δει ότι έχει χαθεί το ερωτικό ενδιαφέρον στη σχέση και δεν υπάρχει πάθος, παθαίνει ένα κοκομπλόκο και μετά αναρωτιέται τι είναι αυτό που έφταιξε.

ΙΧΘΕΙΣ

Καλά είναι υπερευαίσθητη και αυτό ακριβώς σημαίνει ότι μέσω αυτής της ευαισθησίας μπορεί να μπει στη θέση του άλλου και να τον κάνει να νιώσει πιο άνετα και πιο καλά. Από την άλλη είναι το ζώδιο που σε καμία περίπτωση δε θα παρατηρεί πως ντύθηκες για να μην κρυώσεις και που θα σου φτιάχνει τα καλύτερα φαγητά.