Μόλις 26 ετών, o Harry Styles έχει γίνει σημαντικός «παίκτη» στη βιομηχανία της μόδας, καθιστώντας τον έναν από τα μεγαλύτερα fashion icons όχι μόνο της χρονιάς αλλά και της προηγούμενης δεκαετίας.

Ο Styles δεν είναι μόνο πηγή έμπνευσης για τον Gucci, αλλά όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας «σφάζονται» για να φορέσει ένα ρούχο τους ο ποπ σταρ.

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι δημόσιες εμφανίσεις του θεωρούνται όχι μόνο εικονικές, αλλά μετριούνται και ως μια νίκη για το gender fluid κίνημα.

«Η άψογη εφαρμογή είναι ένα σημαντικό μέρος της ντουλάπας του Harry Styles εδώ και αρκετό καιρό. Δεν φοβηθήκαμε ποτέ να πειραματιστούμε με διάφορα στιλ», εξηγεί ο στιλίστας του τραγουδιστή.

 

Ο Harry Styles παρουσιάζει μια νέα εκδοχή για τον σύγχρονο άνδρα. Κινείται με κομψότητα μεταξύ των δύο φύλων αλλά και των προηγούμενων γενεών των ροκ αστέρων – ιδιαίτερα του Mick Jagger.

Οι σχεδιαστές που συνεργάστηκαν μαζί του, καθώς και οι χρονογράφοι της μόδας, επαίνεσαν την ικανότητά του να επικοινωνεί σημαντικά κοινωνικά μηνύματα μέσω του ρουχισμού, με αποτέλεσμα να καταστεί ο ίδιος ως ακρογωνιαίος λίθος του μηνύματος του της ευγένειας και αποδοχής.