Υλικά

Για 4 μερίδες

2 κούπες λευκά φασόλια βρασμένα
1 κούπα κόκκινα φασόλια βρασμένα
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη ζουλιέν
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη ζουλιέν
1 φλιτζάνι σέλερι κομμένο σε μικρά κομμάτια
3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

Για το ντρέσινγκ

4 κουταλιές ελαιόλαδο
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
1 κουταλάκι μέλι
1 κουταλάκι κύμινο
1 κουταλάκι μουστάρδα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Εκτέλεση

1,Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τα φασόλια και προσθέτετε τις πιπεριές, το σέλερι, τον μαϊντανό και το κρεμμυδάκι.
2.Στη συνέχεια, χτυπάτε στο μούλτι το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού, το μέλι, τη μουστάρδα, το κύμινο, το πιπέρι και το αλάτι και περιχύνετε τη σαλάτα.