Έχουμε δύο συναισθηματικά ζώδια τα οποία ωστόσο εκφράζουν αυτήν τη συναισθηματικότητα με διαφορετικά μέσα και τρόπους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους.

Αλληλεπίδραση

Είναι γήινα ζώδια. Αυτή η σταθερότητα που θα έχουν μπορεί να οδηγήσει σε μία ωραία σχέση και έναν σταθερόκαι σοβαρό γάμο.  Αρχικά, έχεις πλήρη επίγνωση των οικονομικών, πρακτικών και των αναγκών ασφάλειας του Ταύρου. Είναι σαν τις δικές σου Παρθένε. Η ανάγκη για υλική ασφάλεια είναι κάτι που έχετε από κοινού.

Έχετε καλές οικονομικές προοπτικές. Ως Παρθένος θα αισθανθείς τόσο άνετα γνωρίζοντας ότι έχετε την ίδια θέση όσον αφορά τα θέματα που αφορούν έσοδα και έξοδα.

Έχεις και εσύ και ο Ταύρος αρκετά ιδιαίτερα συναισθήματα τα οποία τα εκφράζετε μέσα από τη λογική. Είναι και πολύ εργατικός και θα συμφωνήσει μαζί σου πάνω στα πρακτικά θέματα. Δεν θυμώνει όταν που και που τον κριτικάρεις γιατί και αυτός αναλύει αρκετά κάποια πράγματα..

Να ξέρεις ότι στον Ταύρο δεν του αρέσει να του μιλάς συνέχεια γιατί νιώθει πίεση.Κάνε όμως πίσω σε αυτό αν σου το ζητήσει παρόλο που ξέρω ότι θέλεις να κρατάς το μυαλό σου σε εγρήγορση.

Και μην παρεξηγηθείς όταν δεν θα μπορέσει να κρατήσει τον ρυθμό σου πάνω στις συζητήσεις γιατί το ξέρουμε, εσύ δεν κουράζεσαι εύκολα, αλλά αυτός δεν το έχει τόσο πολύ με τα περίπλοκα θέματα.

Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε μαζί : να επισκεφτείτε μια πινακοθήκη, να πάτε σε μία επίδειξη μόδας, σε συναυλίες ακόμα και να μαγειρέψετε μαζί. Αυτός είναι ένας τρόπος να έρχεστε πιο κοντά και να καλύψετε τις πνευματικές σας διαφορές. Επίσης, ο Ταύρος είναι ένα από τα λίγα ζώδια που μπορούν να σε χαλαρώσουν.

Ο Ταύρος έχει πάθος περισσότερο από ότι εσύ. Είναι επίσης πολύ κτητικός και αυτό θα σου αρέσει σίγουρα γιατί αισθάνεσαι πολύ ωραία όταν ξέρεις ότι ανήκεις σε κάποιον.